Beoordeling oranje: overige

Aanbiedingen juli - Vakantie juli

social media

In juli gaan veel mensen op vakantie. Veel kiezen voor een vakantie in het buitenland, maar ook in Nederland kunt u prima vakantie vieren. Wat dacht u van een verblijf in Zeeland? Hier kunt u volop genieten van water, strand en duinen. De keuze aan bungalowparken in Zeeland is dan ook groot.

Wilt u juist genieten van de natuur boek dan een vakantie naar Gelderland. Naast de schitterende natuur heeft u hier ook een ruime keuze aan bezienswaardigheden en pret- en attractieparken.

Last minutes juli 2013
Maakt het u niet zo veel uit waar op vakantie gaat en vind u de prijs belangrijker? Kijk dan hier voor de top 10 aanbiedingen

 

Vakantie aanbiedingen juli 2013

 

huisje-landal

Landal GreenParks: Last minutes

In het bos, aan het water, aan het strand of in de bergen? Bij Landal heeft u een uitgebreide keuze aan bestemmingen in de vrije natuur. Er is altijd een vakantiepark dat u zal bevallen. Meer info & boeken
strand

Last minutes naar Texel. Op=OP!

Profiteer van het scherp geprijsde aanbod van De Krim en geniet met de hele familie van een welverdiende vakantie op Texel. Met het aanbod van De Krim is er voor ieder wat wils!Meer info & boeken

Veiligheid op vakantie

Vakantie is plezier en ontspanning. Om ervoor te zorgen dat uw vakantie zo veilig mogelijk verloopt hier een aantal tips.

 

Vaccinaties

Voor een aantal vakantielanden is vaccinatie belangrijk. Wilt u weten of dit van toepassing is voor uw vakantiebestemming? Klik dan gezondopreis.nl. Of vraag het aan uw huisarts.

 

Reisapotheek

Stel een kleine reisapotheek samen, zodat u niet direct op zoek moet naar een apotheek. Denk hierbij aan:

 

  • Pijnstillers: paracetamol of zetpillen
  • Thermometer
  • Insectenwerend middel en een tekentang
  • Middel tegen jeuk door een insecten- of kwallenbeet
  • Anti-zonnebrandmiddel en after sun product
  • Middel tegen reisziekte en tegen diarree
  • Pleisters

 

Verstandig onnen

Natuurlijk geniet u van het de zon, maar doe dit wel verstandig, vooral met uw kinderen. Gebruik een goede zonnecréme, laat ze een hoedje opzetten en laat een spelend kind een t-shirt aantrekken. Kijk op de site van huidinfo voor meer informatie over veilig zonnen.

 

Zwemmen

Zwemmen is voor veel kinderen één van de belangrijkste bezigheden op vakantie. Maar water betekent ook dat u uw kind(eren) heel goed in de gaten moet houden, ook al kunnen uw kinderen zwemmen. Voor tips rondom veilig zwemmen verwijzen wij u naar consument veiligheid.

Gratis nieuwsbrief

Ontvang actuele aanbiedingen, extra kortingen en handige vakantietips.

Wordt wekelijks verzonden