De 8 leukste alternatieven voor Center Parcs

Bent u een trouwen gast bij Center Parcs en gaat u al jaren naar één van de mooie vakantieparken van Center Parcs? Maar wilt u nu toch graag eens enkele andere vakantieparken bezoeken. Dan bent u hier aan het juiste adres. We zetten hier 8 leuke falternatieven voor Center Parcs voor u in de spotlight! Alle 8 de alternatieven voor Center Parcs, hebben uitstekende reviews en beschikken ze allemaal over een mooi (subtropisch) zwembad. Dus, naar welk van het onderstaand vakantiepark reist u binnenkort af?

1. Landal De Lommerbergen: Een compleet familiepark

We zijn verwend in Nederland met veel te gekke vakantieparken. Een van die toppers is Landal De Lommerbergen in de Noord-Limburgse bossen in Reuver. Hier hoeven gezinnen met kinderen van alle leeftijden zich geen minuut te vervelen. Het moderne zwemparadijs heeft drie glijbanen en andere waterattracties voor jong en oud. Overige hoogtepunten zijn: het indoor speelparadijs, de Sports Arena, hypermoderne bowlingbanen, Dragon Adventure Golf en een wellness- en beautysalon. U overnacht in een comfortabele bungalow. U kunt eventueel een baby- of kinderbungalow boeken. Zin in pizza, steaks, koffie of liever gezellig borrelen? Geen probleem! Ook horeca ontbreekt niet op De Lommerbergen!

2. Vakantiepark De Leistert in Limburg: Eén en al avontuur

Bij De Leistert in het Limburgse Roggel beleeft u maximale vakantiepret! Vooral het mooie zwembad springt in het oog, zowel binnen als buiten. Er is zelfs een outdoor golfslagbad! Binnen treft u lagunebaden, bubbelbaden, een kinderbad met waterspeeltjes en leuke glijbanen aan. De outdoor waterspeeltuin, met touwbruggen, stapstenen, apentouwen en een mini delta parcours, is eveneens een hoogtepunt. Daarnaast is de avontuurlijke indoor speeljungle een wereld op zich! Andere avonturen die u hier kunt beleven, zijn: hyperbowling, biljartvoetbal, roeien, de fietscrossbaan bedwingen of ontspannen fietsen of wandelen door natuurgebied Het Leudal. Geniet na in een vakantiebungalow in een authentieke Limburgse boerderijstijl.

3. Beach Resort Nieuwvliet-Bad: Met megagroot zwembad

Lekker de dagelijkse routine ontvluchten? Waar kan dat beter dan aan de Zeeuwse kust! Daarvoor moet u bij Roompot Beach Resort Nieuwvliet-Bad zijn. Weer of geen weer? Waterpret is hier gegarandeerd, dankzij een modern zwemcomplex van wel 1.225 m2 groot, met coole waterglijbanen. Ook speeltuinen, een fietsverhuur en horeca zijn aanwezig. Overnacht in een charmant wit huisje met een rieten dak, ontspan in een villa met infraroodsauna of boek een houten beach lodge. Wat deze bestemming helemaal perfect maakt? U wandelt zo via een houten vlonder naar het strand! Zandkastelen bouwen, wandelen, relaxen; dit is pas echt vakantie!

4. Landal Het Vennenbos: Vakantieparadijs in de bossen

Zoekt u een vakantiepark boordevol kinderpret? Dan is Landal Het Vennenbos in het Noord-Brabantse Hapert een perfect alternatief voor Center Parcs. Het subtropisch zwemparadijs staat garant voor eindeloze waterpret. Vooral de interactieve waterplayground is uniek, maar ook de Wild Wave Super glijbaan is geweldig. Sjees ook eens via de tokkelbaan over de recreatievijver of verken het outdoor doolhof met uitkijktoren! Actief ontspannen in de natuur? Ontdek samen de omringende bossen van de Brabantse Kempen. Bowlen, waterfietsen, tennissen of minigolf? Alles is hier mogelijk! Na een onvergetelijk dagje, trekt u zich terug in uw comfortabele bungalow, voorzien van alle moderne gemakken. Of schuif aan in het restaurant Pizza Limone!

5. Roompot Beach Resort: Beach house direct aan het strand

Tijdens uw verblijf op Roompot Beach Resort in Kamperland geniet u ongetwijfeld van het beste dat Zeeland te bieden heeft. De vakantiepret begint meteen op het vakantiepark, want er zijn beach houses en chalets die bijna op het strand staan! Geniet van het zandstrand en de zee. Er is ook een zwemparadijs met glijbanen, een kinderbad en een buitenzwembad. Op dit Roompot Beach Resort ligt zelfs een jachthaven! Overige faciliteiten op dit vakantiepark zijn o.a.: de indoorspeeltuin, trampolines, squashbanen, sportvelden en een sauna. In de directe omgeving geniet u met volle teugen verder, bijvoorbeeld in Zierikzee of Veere.

6. Vakantiepark Molenheide: Waanzinnig indoor speelparadijs

Ook in België vindt u leuke alternatieven voor Center Parcs. Vlak over de grens bij Maastricht en dicht bij Hasselt ligt vakantiepark Molenheide, in Houthalen-Helchteren. Dit vakantiepark wordt geprezen vanwege het zwemparadijs met vier glijbanen en de grootste indoor speeltuin van de Benelux van 7500 m2! Daarbij liggen Bobbejaanland en Plopsa Indoor Hasselt om de hoek! Direct aan het vakantiepark ligt het Wild- en Wandelpark Molenheide met wandelpaden en dieren als herten, fazanten en everzwijnen. Superleuk is ook de thema minigolfbaan De Mijn en de Piraten bowlingbanen. Er is een grote diversiteit aan vakantiewoningen. Ze hebben één ding gemeen, ze liggen prachtig tussen het groen!

7. Vakantiepark TerSpegelt: Overdekt water- en zandspeelparadijs!

Nog een van de bijzondere alternatieven voor Center Parcs is vakantiepark TerSpegelt in Eersel in Noord-Brabant. Uniek aan dit vakantiepark is het grote indoor water- en zandspeelparadijs. Hier bent u de weergoden altijd te slim af! Daarnaast is er een recreatieplas met waterglijbaan, een familieglijbaan, waterfontein en zandstrand. Er is eveneens een binnenzwembad met glijbaan en allerlei waterattracties, ook voor de allerkleinsten! Of kom heerlijk tot rust in het bubbelbad. Suppen, de tokkelbaan uitproberen of op de airtrampoline springen kan hier ook! Daarnaast liggen Natuurpoort TerSpegelt en de Brabantse Kempen aan uw voeten! Overnacht in een glamping accommodatie, lodge, chalet of villa!

8. Vakantiepark De Krim: Intens genieten op Texel

Bij Vakantiepark De Krim bij De Cocksdorp op Texel treft u een cocktail aan ingrediënten voor de grootste vakantiepret. Er is een binnenzwembad met een wildwaterbaan, een spraypark voor de kleintjes en drie glijbanen. Ook een buitenzwembad, ligweide en zwembadbar zijn aanwezig. Maar er is nog veel meer, namelijk: een indoorspeelparadijs, buitenspeeltuinen, lasergamen, bowling  en een glow in the dark minigolfbaan! Andere topvoorzieningen zijn: de fitnessruimte, het klimpark, het recreatieprogramma en uitstekende horeca. Het strand en de natuur van De Slufter zijn eveneens dichtbij! Bovendien hebt u de keuze uit vele accommodaties: van een villa met sauna en luxe chalets tot hotel chalets en safari lodges.

Bungalowpark

Overzicht

Zoek via de filterfunctie en landkaart in een enorm aanbod bungalowparken, in het groen of aan de kust. Bruisende vakantieparken, maar ook lekker rustig: Hier vindt u het ideale bungalowpark dat aan uw vakantiewensen voldoet.

Volg ons

Nooit meer actie missen?

Meld je aan

Nooit meer een goede aanbieding missen? Schrijf in voor onze GRATIS nieuwsbrief.