Sidebar menu

Vakantieparken met subtropisch zwembad

Aquamundo Center ParcsEen bezoek aan een subtropisch zwembad is voor de meeste kinderen één groot feest. Deze zwemparadijzen staan garant voor uren waterplezier. Spannend zijn de golven in het golfslagbad en de waterglijbanen. Ondertussen kunt u heerlijk ontspannen in de whirlpool of sauna. Heeft u kleine kinderen? Ook dan is een vakantiepark met subtropisch zwembad een prima keuze! De temperaturen zijn zowel in als buiten het zwembad lekker warm en zijn er peuterbadjes met waterattracties.

Vakantieparken met subtropisch zwembad

Veel van de subtropische zwembaden in Nederland zijn onderdeel van een vakantiepark. De meest van deze zwembaden bieden een dagticket aan. Maar u kunt er ook voor kiezen om een verblijf te boeken op één van deze vakantieparken. Boekt u een bungalow, dan heeft u altijd gratis toegang tot het subtropisch zwembad. Dit betekent dagen achter elkaar, dolle waterpret.

Alle Center Parcs parken beschikken over een subtropisch zwembad

Alle vakantieparken van Center Parcs beschikken over een tropisch zwembad. Kenmerkend zijn de tropische beplanting en de vele waterglijbanen. Ontspannen kunt u in de whirlpool of neem plaats op één van de vele stoelen rondom het zwemparadijs. Voor de jonge kinderen is er altijd een uitdagend peuterbadje.

Gaat u voor de echte subtropisch beleving? Bezoek dan De Vossemeren of De Kempervennen. Deze twee Center Parcs parken beschikken over een snorkelbad met echte tropische vissen. Maar voor de ultieme waterbeleving moet u op de vakantieparken Le Lac d’AilettePark Hochsauerland en Les Trois Forêts zijn. Hier staat het water Playhouse, één van de nieuwe waterattracties van Center Parcs: met 370 meter aan glijbanen, watervallen, wildwaterbaan en grote kiepemmer, gevuld met 700 liter water.

wildwaterbaan

Subtropisch genieten bij Landal. Nu tot 35% korting!

Maak nu voordelig kennis met het Vennenbos of de Lommerbergen, de twee top vakantieparken van Landal. Beide parken beschikken over een tropisch zwembad en veel sport- en spelfaciliteiten. – Nu tot 35% korting –

Info & boeken
 
turbo twister de Eemhof

Dolle pret in de Aqua Mundo, bij Center Parcs

Zwemmen is altijd leuk, zeker bij Center Parcs. In de Aqua Mundo genieten groot en klein van de verschillende faciliteiten die deze tropische zwembaden te bieden hebben. Denk aan de wildwaterbaan, golfslagbad, koraalbaden en waterplayhouse.

Info & boeken
 

Twee vakantieparken met subtropisch zwembad bij Landal

Landal GreenParks beschikt over twee vakantieparken met subtropisch zwembad: Het Vennenbos (NB) en De Lommerbergen (Lim). Alle twee zijn het bruisende zwemparadijzen en zeer geschikt voor zowel jong als oud. Kenmerken is ook hier de tropische beplanting, de uitdagende waterglijbanen, golfslagbad en zwemmersbar. en is er voor de kleine gasten een peuterbadje.

Vakantieparken het Vennebos met subtropisch zwembadOp het Vennenbos staat u een heerlijke waterbeleving te wachten. Zo is er een spannend black hole glijbaan, een golfslagbad en een buitenbad. Even uitrusten kan je in de hot whirlpools, het kruidenbad of het bruis- en sproedelbad. Voor de jongste gasten is er een junglebad en kinderdoebad.Bungalowparkoverzicht.nl bezocht Landal het Vennenbos en maakte een fotoreportage.

Ook op de Lommerbergen is het dolle waterpret! Suis van de grote waterglijbaan, laat u meevoeren op de golven van het golfslagbad of duik in het buitenzwembad. Speciaal voor de kleintjes is er onder meer het kids junglebad. Ontspannen kan in de Exotic Garden met snelbruiners, infraroodcabines, stoomcabines en kruidenbaden. Ook dit park hebben we bezocht en maakte een fotoreportage.

Zes vakantieparken met subtropisch zwembad bij Roompot

Ook Roompot vakanties heeft een zes tal vakantieparken met subtropisch zwembad. Ook deze subtropische zwembaden zijn onderdeel van een vakantiepark en heeft u als gast, altijd gratis toegang.

Vakantieparken Weerbergen met subtropisch zwembadZwembad Tropikat is het zwembad op vakantiepark De Katjeskelder, hier zullen jong en oud zich niet snel vervelen, voorzieningen zijn er voldoende. Op vakantiepark Hunzedal bestaat het zwembad uit een wedstrijd, een recreatiebad met een grote glijbaan, peuterbad, whirlpool en buitenbad. Absoluut een van de top zwemparadijzen is het subtropisch zwembad op de Weerterbergen. Ook Kustpark Texel en Park Domburg beschikt over een zwemparadijs

Het Tikibad in Duinrell, ook een vakantiepark met subtropisch zwembad

Duinrell heeft met het Tikibad wellicht het bekendste subtropisch attractie van Nederland. Want wie kent de slogan niet: ‘Het Tikibad, daar kikker je van op’. Het tropische Tikibad van Duinrell is één van de grootste glijbanencomplexen van de Benelux. Naast het Tikibad heeft Duinrell ook attracties voor kinderen van alle leeftijden en kan men er overnachten in het vakantiepark Duinrell. Het Duinrell Tikibad vindt u in Wassenaar.

Voldoende vakantieparken met subtropische zwemparadijs

Meer vakantieparken met subtropisch zwembad? Er zijn natuurlijk in Nederland, maar ook in België en Duitsland meer vakantieparken met een subtropisch zwembad. U kunt deze ‘vakantieparken met subtropisch zwembad’ zoeken met het ‘zoekfilter’.

 
Bungalowparkoverzicht.nl

Bungalowparkoverzicht.nl

Pasveldweg 1
6088 HD Roggel (Limburg)
E-mail: Contact
 

Over ons

Pin It on Pinterest

Share This