Sidebar menu

Vakantieparken met subtropisch zwembad = Subtropisch zwemparadijs!

Een bezoek aan een subtropisch zwembad is voor de meeste kinderen één groot feest. Deze zwemparadijzen staan garant voor urenlang waterplezier. Spannend zijn de golven in het golfslagbad en de waterglijbanen. Ondertussen kunt u heerlijk ontspannen in de whirlpool. Heeft u kleine kinderen? Ook dan is een tropisch zwemparadijs een prima keuze. De temperaturen zijn zowel in als buiten het zwembad lekker warm en zijn er peuterbadjes met waterattracties.

Subtropisch zwembad op een vakantiepark

Veel van de subtropische zwembaden in Nederland zijn onderdeel van een vakantiepark. De meest van deze zwembaden bieden een dagticket aan. Maar u kunt er ook voor kiezen om een verblijf te boeken op één van deze vakantieparken. Dit betekent dagen achter elkaar dolle waterpret.

Altijd een subtropisch zwembad bij Center Parcs

Alle vakantieparken van Center Parcs beschikken over een tropisch zwembad. Kenmerkend zijn de tropische beplanting en de vele waterglijbanen. Ontspannen kunt u in de whirlpool of neem plaats op één van de vele stoelen rondom het zwemparadijs. Voor de jonge kinderen is er altijd een uitdagend peuterbadje.

Gaat u voor de echte subtropisch beleving? Bezoek dan De Vossemeren of De Kempervennen. Deze twee Center Parcs parken beschikken over een snorkelbad met echte tropische vissen. Maar voor de ultieme waterbeleving moet u op de vakantieparken Le Lac d’AilettePark Hochsauerland en Les Trois Forêts zijn. Hier staat het water Playhouse, één van de nieuwe waterattracties van Center Parcs: met 370 meter aan glijbanen, watervallen, wildwaterbaan en grote kiepemmer, gevuld met 700 liter water.

Landal GreenParks: Twee vakantieparken met tropische waterpret

Landal GreenParks beschikt over twee bungalowparken met een subtropisch zwemparadijs: Het Vennenbos (NB) en De Lommerbergen (Lim). Alle twee zijn het bruisende zwemparadijzen en zeer geschikt voor zowel jong als oud. Kenmerken is ook hier de tropische beplanting, de uitdagende waterglijbanen en is er voor de kleine gasten een peuterbadje.

Op het Vennenbos staat u een heerlijke waterbeleving te wachten. Zo is er een spannend black hole glijbaan, een golfslagbad en een buitenbad. Even uitrusten kan je in de hot whirlpools, het kruidenbad of het bruis- en sproedelbad. Voor de jongste gasten is er een kinderdoebad en een kids junglebad. Bungalowparkoverzicht.nl bezocht Landal het Vennenbos en maakte een fotoreportage.

Ook op de Lommerbergen is het dolle waterpret! Suis van de grote waterglijbaan, laat u meevoeren op de golven van het golfslagbad of duik in het buitenzwembad. Speciaal voor de kleintjes is er onder meer het kids junglebad. Ontspannen kan in de Exotic Garden met snelbruiners, infraroodcabines, stoomcabines en kruidenbaden.

Roompot Nederland, zes keer tropische waterpret

Ook Roompot vakanties heeft een zes tal vakantieparken die beschikken over een subtropische zwembaden. Ook deze subtropische zwembaden zijn onderdeel van een vakantiepark een heeft u als gast, altijd gratis toegang.

Zwembad Tropikat is het zwembad op vakantiepark De Katjeskelder, hier zullen jong en oud zich niet snel vervelen, voorzieningen zijn er voldoende. Op vakantiepark Hunzedal bestaat het zwembad uit een wedstrijd, een recreatiebad met een grote glijbaan, peuterbad, whirlpool en buitenbad. Absoluut een van de top zwemparadijzen is het subtropisch zwembad op de Weerterbergen. Ook Kustpark Texel en Park Domburg beschikt over een zwemparadijs

Het Tikibad in Duinrell

Duinrell heeft met het Tikibad wellicht het bekendste subtropisch attractie van Nederland. Want wie kent de slogan niet: ‘Het Tikibad, daar kikker je van op’. Het tropische Tikibad van Duinrell is één van de grootste glijbanencomplexen van de Benelux. Naast het Tikibad heeft Duinrell ook attracties voor kinderen van alle leeftijden en kan men er overnachten in het vakantiepark Duinrell. Het Duinrell Tikibad vindt u in Wassenaar.

Nog meer vakantieparken met subtropische zwemparadijs

Er zijn natuurlijk nog veel meer vakantieparken die beschikken over een subtropisch zwembad! Deze subtropische zwembaden kan u vinden via de ‘zoek functie’.

 
Bungalowparkoverzicht.nl

Bungalowparkoverzicht.nl

Pasveldweg 1
6088 HD Roggel (Limburg)
Tel: 0475-775504
E-mail: Contact
 

Over ons

Pin It on Pinterest

Share This