Sidebar menu

Last minutes kerstvakantie

De kerstvakantie is een prima moment voor een welverdiende vakantie met familie of vrienden. Waar u voorkeur ook naar uit gaat, wij hebben de beste last minute kerstvakantie voor u op een rijtje gezet. Een lekker lang weekend naar Texel, naar de Veluwe of gezellig naar Zuid-Limburg? Waar u ook voor kiest, er zijn voldoende aanbiedingen voor een fijne kerstvakantie. Daarnaast zijn alle vakantieparken sfeervol versierd en worden er leuke (winter) activiteiten georganiseerd.

Kerstvakantie is leuk, maar het wordt nog leuker wanneer u kunt profiteren van last minute kerstvakantie aanbiedingen. Wacht wel niet te lang met boeken!

Last minute kerstvakantie 2016/2017

Last minute kerstvakantie nederland

Vertrek direct Kerstmis last minutes.

Sfeervolle kerstverlichting, dennengeur, cadeautjes onder de boom of samen rond het haardvuur. Dromen worden werkelijkheid op de parken van Landal. Geniet volop van de kerstsfeertijdens de kerstvakantie met familie of vrienden: er is voldoende te beleven.

Info & boeken
 
roompot-kerst

Vier kerst op een van de sfeervolle Roompot parken

Verblijf tijdens de kerstvakantie op een van de gezellige vakantieparken van Roompot en geniet van de feestdagen. Overdag heerlijk wandelen door het bos of over het strand en daarna opwarmen en gezellig met z’n allen genieten van een diner.  

Info & boeken
 

Kerstvakantie datums 2016/2017

De kerstvakantie 2016 is voor alle regio’s van 24 december 2016 t/m 8 januari 2017. Perfecte om er dus een lekker lang weekend van te maken.

Last minutes kerstvakantie bij Landal, nu met 25% kerstkorting

De vakantieparken van Landal hebben alles in huis om u een heerlijke ontspannen en gezellige kerstvakantie te bezorgen. De parken zijn schitterend aangekleed en is er voldoende te beleven. Zo kan u samen met de Kerstman bingo spelen, koekjes bakken, kerst knutselen en is er een lampionnentocht. Het is zelfs mogelijk om een rondje op de arrenslee te maken. Gezelligheid vindt u ook in uw bungalow: Indien gewenst staat uw kerstboom al klaar in uw bungalow, met versiering en cadeautjes eronder. Samen rondom de open haard en geniet van een luxe kerstdiner, in uw bungalow of op het parkrestaurant. Kerst bij Landal is dus genieten!

Interesse? Profiteer ook van een kerstvakantie last minute, kijk op onze Landal last minute pagina. U ontvangt tot 25% korting op uw verblijf.

Tropische kerst bij Center Parcs

Last minute kerstvakantie 2015Geen zin om deze Kerst thuis te vieren? Boek dan een gezellig verblijf bij Center Parcs. Naast de subtropische tempraturen in het zwembad kan u genieten van de vele winter activiteiten voor jong en oud. Heerlijk ontspannen kan in uw eigen cottage waar indien gewenst, bij aankomst de kerstboom al klaar staat. U hoeft deze alleen maar te versieren en de cadeautjes er onder te leggen. Lekker eten kan in uw cottages, maar u kan ook een culinaire arrangement boeken. Wie weet, schuift de Kerstman ook gezellig aan.

Interesse? Boek dan hier een verblijft voor in de kerstvakantie. Geniet in een sfeervolle cottage en van tropische waterpret.

Last minute kerstvakantie? Wat dacht u van uitwaaien op de Texel?

Wil u uw kerstvakantie op een bijzonder manier vieren? Ziet een boottochtje wel zitten en houdt u van de frisse zeelucht, zee en duinen? Dan kunnen we een Kerstvakantie na Texel aanbevelen! U verblijft dan op de het meeste luxe vakantiepark van Texel ‘vakantiepark De Krim’. U kan dan gebruik maken van alle faciliteiten op het park en is er een Kerstrecreatie programma voor de kinderen. Terwijl uw kinderen dolle pret hebben, kan u genieten in uw bungalow of van de natuur op en rondom dit super vakantiepark op Texel.

Interesse? Boek dan een last minute kerstvakantie naar vakantiepark de Krim op Texel.

Kerst met een Afrikaans tintje

Last minute kerstvakantie gezellig samen zijnDe feestdagen staan weer voor de deur en waar kan dat nu beter dan in het Afrikaanse hart van Brabant? Boek voor de kerstvakantie éénvan de gethematiseerde jungalows op park Beekse Bergen. Lekker uitrusten of juist actief bezig zijn en genieten van alle faciliteiten die het vakantiepark te bieden heeft. Daarnaast kunt u in het naastgelegen Safaripark Beekse Bergen bekijken hoe Afrikaanse dieren de kerstvakantie doorkomen. Boek hier vakantiepark Beekse Bergen en geniet van Afrikaanse kerstsfeer.

Last minutes kerstvakantie? Vier de Kerst bij Molecaten

De kerstvakantie is misschien wel de gezelligste periode van het jaar! Vier deze gezellige periode bij Molecaten. Dit betekent, gezellig samen zijn, spelletjes doen, wandelingen maken en daarna lekker opwarmen in uw eigen bungalow. Het kerstdiner kunt u klaarmaken in uw bungalow, maar in de parkrestaurants bent u ook van harte welkom.

Voordeel tip! 55-plussers ontvangen altijd 5,5% korting. Boek hier uw Molecaten park voor in de kerstvakantie.

Last minutes kerstvakantie? Gezellig naar de Ardennen

Last minute kerstvakantie, op naar de sneeuwVier dit jaar eens Kerst in de Ardennen! De Ardennen zijn in de decembermaand namelijk schitterend. U kan er fijne wandelingen maken en met een beetje geluk is de natuur bedekt met een laagje sneeuw! Heerlijk opwarmen na een wandeling kan in het binnenzwembad en natuurlijk in uw eigen bungalow. Tijdens de Kerst zijn deze extra voordelig geprijst.

Interesse? Boek hier een last minute kerstvakantie naar Sunparks Ardennen. Geniet van de kerstvakantie midden op de Ardennen.

Luxe Kerst? Boek een bungalow met een Jacuzzi

Wil u dit jaar eens lekker uitpakken? Boek dan een van de super-de-luxe bungalows van Dutchen. Een aantal van de bungalows beschikt namelijk over een sauna en/of Jacuzzi. Dat is nog eens op een luxe wijze kerst vieren! Naast vele luxe extra’s zijn de bungalows gelegen op kleinschalige en rustige vakantieparken. Dus ideaal als u tijdens de feestdagen op zoek bent naar rust, ruimte en luxe!

Lekker luxe uw kerstvakantie vieren? Boek dan een super-de-luxe last minute kerstvakantie bij Dutchen.

Kerst midden op de Veluwe? Boek een Droompark

Ook tijdens de Kerst kan u prima terecht bij Droomparken! De negen Droomparken beschikken over sfeervolle bungalows, uitgebreide parkfaciliteiten en zijn gelegen op schitterende locaties in Nederland. Absolute aanrader voor de Kerst is ‘DroomPark Beekbergen’ gelegen midden op de Veluwe en met een groot aanbod aan parkfaciliteiten.

Interesse? Vier de Kerst in een van de populairste vakantiestreek van Nederland: De Veluwe. Boek een van de kerst aanbiedingen van vakantiepark Droomparken Beekbergen.

Meer last minute kerstvakantie? Schrijf in op onze nieuwsbrief!

Wilt u voortdurend op de hoogte gehouden worden van de actuele kortingen, schrijf u dan in voor de nieuwsbrief. Zo hoeft u geen enkele ‘last minute kerstvakantie’ aanbieding te missen!

 
Bungalowparkoverzicht.nl

Bungalowparkoverzicht.nl

Pasveldweg 1
6088 HD Roggel (Limburg)
E-mail: Contact
 

Over ons

Pin It on Pinterest

Share This