Sidebar menu

GaiaPark

GaiaPark Kerkrade Zoo is een dierentuin in Kerkrade die in 2005 geopend is. In het GaiaPark is de natuurlijke omgeving van de dieren zo veel mogelijk nagebootst. Dit geeft de dieren veel ruimte en vrijheid. Leefgebieden die zijn nagebootst zijn: tropisch regenwoud, de toendra, Europa en is er een gedeelte waar je alles over dinosaurussen te weten kunt komen.

Een echte aanrader zijn de vier verschillende routes, die u langs de bijna honderd verschillende diersoorten van heden en verleden voert! Daarnaast beschikt het GaiaPark in Kerkrade ook over DinoDome, Europa’s grootste indoor Dino Speelpark, Buiten is er de JungleTour, hier kunnen de kinderen over touwbruggen en in hoge uitkijktorens klimmen. Ook zijn er op diverse terrasjes en restaurants.

Dentgenbachweg 105
Kerkrade

Bungalowparken nabij GaiaPark

bungalowpark-simpelveld-133
Bungalowpark Simpelveld

Bungalowpark Simpelveld is de ideale uitvalsbasis voor uitstapjes in Zuid-Limburg en is een goede keuze voor zowel een actieve als rustige vakantie.

Lees meer
Bungalows
Resort Brunssummerheide

Resort Brunssummerheide is gelegen bij natuurgebied de Brunssummerheide, Kasteel Hoensbroek en Snowworld in Landgraaf. Met o.a. recreatiemeer en kinderboerderij.

Lees meer
Bungalows op Landal Hoog Vaals
Hoog Vaals

Hier is alles aanwezig voor een verwenvakantie. Met o.a. binnenzwembad, beautycenter, indoorspeeltuin en 9 holes golfbaan. Gelegen in het Limburgse heuvellandschap.

Lees meer
reevallis-225
Reevallis

Het rustige Reevalis ligt in het zuidelijkste puntje van Limburg, vlakbij het Drielandenpunt. De omgeving is schitterend, met glooiende heuvels, bossen en beekjes

Lees meer
buitenplaats-de-mechelerhof-62
Buitenplaats De Mechelerhof

Op De Mechelerhof verblijft u in unieke vakwerkwoningen. Gelegen vlakbij Maastricht en in het Geuldal, één van de mooiste wandelgebieden van Nederland.

Lees meer
panorama-camping-gulperberg6
Panorama Camping Gulperberg

Het Zuid-Limburgse heuvellandschap is een topbestemming voor wandelfanaten en fietsliefhebbers. Bezoek de mooie dorpjes en proef een Limburgs biertje.

Lees meer
vakantiepark-schin-op-geul-930
Bungalowpark Schin op Geul

Bungalowpark Schin op Geul ligt in het Zuid-Limburgse heuvellandschap. Ruimte en natuur zijn de belangrijkste ingrediënten van dit fraai park.

Lees meer

 
Bungalowparkoverzicht.nl

Bungalowparkoverzicht.nl

Pasveldweg 1
6088 HD Roggel (Limburg)
Tel: 0475-775504
E-mail: Contact
 

Over ons

Pin It on Pinterest

Share This