Ontdek de exclusive cottages op Park Allgäu

Kenmerken: ,

Wow.. op en top genieten doet u in deze exclusive cottage op Park Allgäu! Hier is alles aanwezig voor een heerlijk verwen verblijf.

Park Allgäu is het paradepaartje van Center Parcs! Want als u de ultieme Center Parcs-ervaring wil ervaren – dan moet u absoluut Center Parcs Park Allgäu bezoeken! Park Allgäu biedt namelijk het grootste en meest luxe aanbod van alle Center Parcs parken! Een mega groot tropisch zwembad met tal van spannende en te gekke voorzieningen. Heerlijk is ook het wellness centrum, hier is alles aanwezig om volledig te ontspannen. Op bepaalde tijden bent u zelfs welkom met uw kinderen! Natuurlijk zijn daar ook nog de vele sport- en spelvoorzieningen en laten we de prachtige omgeving van de Alpen niet vergeten.

Eerste klas genieten

Wow.. op en top genieten doet u in deze exclusive cottage! Hier is alles aanwezig voor een heerlijk verwen verblijf. Wat dacht u van de outdoor infrarood sauna en het terras met tuinmeubilair en barbecue? Ook heerlijk is de wellness badkamer met bubbelbad, regendouche en Bluetooth Soundsystem en dan is er ook nog een badkamer met regendouche. De inrichting is trendy en hip en door het vele glas krijgt u een heerlijk binnen- buiten gevoel. Bij aankomst zijn de bedden opgemaakt, ligt een keukenpakket en een verzorgingspakket met shampoo, douchegel en bodylotion klaar. Bovendien is op aanvraag ook dagelijks schoonmaak mogelijk.

BOEK DEZE BUNGALOW