Ultiem genieten in deze exclusive cottages

Op en top genieten doet u in deze exclusive cottage op Park Allgäu en Les Trois Forets! Hier is alles aanwezig voor een heerlijk verwen verblijf.

Wow….op en top genieten doet u in deze exclusive cottage! Hier is alles aanwezig voor een heerlijk verwen verblijf. Wat dacht u van het houten terras met tuinmeubilair en barbecue? Ook heerlijk is de wellness badkamer met bubbelbad en regendouche en dan is er ook nog een extra badkamer. De inrichting is trendy en hip en door het vele glas krijgt u een heerlijk binnen- buiten gevoel. Bij aankomst zijn de bedden opgemaakt en ligt het handdoekpakket klaar. Goed om te weten: Als u kiest voor Park Allgäu dan krijgt u elke morgen vers gebakken broodjes bij uw cottage bezorgd. Bij Les Trois Forets vindt u de sauna op het privé-terras en krijgt u het verzorgingspakket Deep Nature.

U kunt genieten van:

Park Allgäu is het paradepaartje van Center Parcs! Want als u de ultieme Center Parcs-ervaring wil ervaren – dan moet u absoluut Center Parcs Park Allgäu bezoeken! Park Allgäu biedt namelijk het grootste en meest luxe aanbod van alle Center Parcs parken! Les Trois Forets ligt in Frankrijk, op slechts 4 uur rijden vanaf Maastricht. Ook dit luxe Center Parcs park staat bol van de voorzieningen en is perfect voor een fijne familievakantie

BOEK DEZE COTTAGE OP PARK ALLGAU

BOEK DEZE COTTAGE OP LES TROIS FORETS

Gerelateerde items

Bungalowpark

Overzicht

Zoek via de filterfunctie en landkaart in een enorm aanbod bungalowparken, in het groen of aan de kust. Bruisende vakantieparken, maar ook lekker rustig: Hier vindt u het ideale bungalowpark dat aan uw vakantiewensen voldoet.

Volg ons

Nooit meer actie missen?

Meld je aan

Nooit meer een goede aanbieding missen? Schrijf in voor onze GRATIS nieuwsbrief.