Jacuzzi bungalow op Hoog Vaals

Kenmerken: ,

 
Landal Hoog Vaals is een veelzijdig vakantiepark, wat prachtig is gelegen in het Zuid-Limburgse heuvelland. Een momentje voor uzelf beleeft u in de buiten-jacuzzi.

De luxe bungalows van Landal Hoog Vaals zijn schitterend gelegen in het Zuid-Limburgse heuvellandschap. Hier heeft u echt tijd voor een momentje voor uzelf, want in de tuin staat een heerlijke buitenjacuzzi voor u klaar! Maar vakantiepark Hoog Vaals heeft u nog veel meer te bieden. U kunt uw wellness en beauty rituelen ook nog voortzetten in het Beauty Center van het park. De kinderen hebben uren speelplezier in het indoorspeelparadijs. Houdt u van een balletje slaan op de golfbaan? Er is ook een golfbaan op het park. U kunt hier zelfs uw golfvaardigheidsbewijs halen als u dat nog niet heeft.

Bubbel in de heuvels van Zuid-Limburg

De jacuzzi bungalow beschikt over een prettige leefruimte met zit- en eethoek met een flatscreen televisie, dvd-speler en houtkachel. De open keuken bevat onder meer een combimagnetron, vaatwasser en Senseo koffiezetapparaat. De twee aangename slaapkamers hebben boxspring bedden. Bij aankomst zijn uw bedden al opgemaakt. De badkamer is luxe en beschikt over een badkamer met bubbelbad en zonnehemel. Gezellig samen een spelletje doen? Er is in uw bungalow ook een spellendoos aanwezig.

BOEK DEZE BUNGALOW