Jacuzzi bungalow op Hoog Vaals

Kenmerken: ,

Landal Hoog Vaals is een veelzijdig vakantiepark, wat prachtig is gelegen in het Zuid-Limburgse heuvelland. Een momentje voor uzelf beleeft u in de buiten-jacuzzi.

De luxe bungalows van Landal Hoog Vaals zijn schitterend gelegen in het Zuid-Limburgse heuvellandschap. Hier heeft u echt tijd voor een momentje voor uzelf, want in de tuin staat een heerlijke buiten-jacuzzi voor u klaar! Maar vakantiepark Hoog Vaals heeft u nog veel meer te bieden. U kunt uw wellness- en beauty rituelen ook voortzetten in het Beauty Center van het vakantiepark. Terwijl uw kinderen spelen in het indoorspeelparadijs en kunnen ze zwemmen in het binnenzwembad. Ideaal! Bent u een golfliefhebber? Direct naast het Landal park ligt een golfbaan, waar u ook uw golfvaardigheidsbewijs kunt halen.

Bubbel in de heuvels van Zuid-Limburg

De super-de-luxe jacuzzi-bungalow beschikt over een prettige leefruimte met zit- en eethoek met een flatscreen televisie, dvd-speler en houtkachel. De open keuken bevat onder meer een combimagnetron, vaatwasser en Senseo koffiezetapparaat. De twee aangename slaapkamers hebben Auping boxspring bedden, die bij aankomst zijn opgemaakt. De badkamer is luxe en beschikt over een bubbelbad en zonnehemel. Natuurlijk beschikt deze super-de-luxe bungalow over een heerlijk terras, van waaruit u een schitterend uitzicht heeft op de Zuid-Limburgse heuvels! Lekker bubbelen doet u dus buiten en kan het jaarrond! Een ideaal adresje op tot rust te komen.

BOEK DEZE BUNGALOW