Lief kinderbungalow op Coldenhove

Kenmerken: ,

 
Als de kids zich vermaken tijdens de vakantie, dan hebben de ouders het ook meteen naar hun zin. Kiest u voor een zespersoons 'Lief' kinderbungalow, dan zit u zeker goed!

De ‘Lief’ kinderbungalow is helemaal ingericht met het oog op kindervakantiepret. Deze bungalow is tot in de details afgestemd op gezinnen met jongen kinderen. De hele bungalow is vormgegeven in de bekende ‘Lief’ stijl. Naast de creatieve ‘Lief’ kinderbungalows heeft Landal Coldenhove nog meer pluspunten voor gezinnen. Er is namelijk ook een overdekt zwembad, een groot indoorspeelparadijs en een fun en entertainment programma. Leuke kinderattracties in de omgeving zijn De Spelerij, Apenheul, Ouwehands Dierenpark en Walibi Holland.

Nog meer kindervakantiepret in de ‘Lief’ kinderbungalow

Tijdens uw verblijf zal het aan niets ontbreken. De keuken is luxe en voorzien van alle denkbare gemakken. In de woonkamer treft u naast voorzieningen als een zit- en eethoek, televisie, dvd-speler en open haard ook een spellendoos aan. Verder is er een badkamer met bad en wastafel en een apart toilet. Daarnaast is er een aparte speelkamer in de bungalow met ‘Lief’ zitzakken, kindertafel met krukjes en speelgoed. Ook de kinderslaapkamers zijn uiteraard geheel in ‘Lief’ stijl.

BOEK DEZE BUNGALOW