Lief kinderbungalow op Coldenhove

Kenmerken: ,

 
Als de kids zich vermaken tijdens de vakantie, dan hebben de ouders het ook meteen naar hun zin. Kiest u voor een zespersoons 'Lief' kinderbungalow, dan zit u zeker goed!

Wilt u uw kinderen eens echt verrassen, reserveer dan deze ”Lief kinderbungalow’ die tot in het detail is vormgegeven in de bekende ‘Lief’ stijl. Want zoekt u wat bijzonders met jonge kinderen – dan is deze bungalow een aanrader. Maar ook de voorzieningen op vakantiepark Landal Coldenhove zijn perfect voor jonge gezinnen. Zo is er een overdekt zwembad, een grote indoorspeeltuin, een bowlingbaan en een annimatieteam. Gezellig samen eten, kan in de nieuwe brasserie, waar eerlijke, pure en verse producten op de menukaart staan. Ook de overdekte serre, is een heerlijk plekje!

Kindervakantiepret in de ‘Lief’ kinderbungalow

Samen met Lief ontwierp Landal deze vrolijke en kleurrijke kinderbungalow. De ‘Lief kinderbungalow’ is geschikt voor 2 volwassenen en 4 kinderen en tijdens uw verblijf zal het u, aan niets ontbreken. De keuken is luxe en voorzien van alle denkbare gemakken. In de woonkamer treft u naast voorzieningen als een zit- en eethoek, televisie, dvd-speler en open haard ook een spelendoos aan. Verder is er een badkamer met bad en wastafel en een apart toilet. Daarnaast is er een aparte speelkamer met ‘Lief’ zitzakken en ‘Lief’ speelgoed. Ook de jonge- en meisjes kinderslaapkamers zijn uiteraard geheel in ‘Lief’ stijl. Ook kindervoorzieningen als box, commode en aankleedkussen ontbreken niet.

BOEK DEZE BUNGALOW