Dolle kinderpret in deze Koos Konijn bungalow

Met kinderen op vakantie? Boek dan deze leuke Koos Konijn bungalow bij Roompot. Met praktische en leuke Koos Konijn kindervoorzieningen.

Als er tijdens uw vakantie iets belangrijk is, dan is het wel dat uw kinderen het naar de zin hebben. De dolle kinderpret tijdens uw vakantie begint al meteen bij aankomst in de Koos Konijn Bungalow. Het is ideaal dat er apart kindermeubilair is en dat sowieso de hele inrichting kindvriendelijk is. De kinderen vinden hun stapelbed in Koos Konijn-stijl met glijbaan geweldig. Er is eveneens een ledikant, box en een commode aanwezig. De bungalow is geschikt voor vier personen en een baby/peuter.

U kunt genieten van:

  • Omheinde tuin met gemeubileerd terras
  • Speelse kinderkamer in Koos Konijn-stijl
  • Ideaal voor jonge gezinnen

Deze Koos Konijn Bungalow vindt u op Roompot Weerterbergen, op Roompot Hof Domburg en Roompot Aquadelta in Zeeland. Waar gaat uw volgende vakantie naartoe?

BOEK DEZE KOOS KONIJN BUNGALOW OP AQUADELTA

BOEK DEZE KOOS KONIJN BUNGALOW OP HOF DOMBURG

BOEK DEZE KOOS KONIJN BUNGALOW OP DE WEERTERBERGEN

Gerelateerde items

Bungalowpark

Overzicht

Zoek via de filterfunctie en landkaart in een enorm aanbod bungalowparken, in het groen of aan de kust. Bruisende vakantieparken, maar ook lekker rustig: Hier vindt u het ideale bungalowpark dat aan uw vakantiewensen voldoet.

Volg ons

Nooit meer actie missen?

Meld je aan

Nooit meer een goede aanbieding missen? Schrijf in voor onze GRATIS nieuwsbrief.