Luxe villa met steiger en eigen roeiboot

Vanuit uw luxe villa loopt u de mooie tuin in, die grenst aan het water. Daar vindt u uw privésteiger en roeiboot. Begin uw vakantie goed op het water!

Is de nabijheid van water tijdens uw vakantie een topprioriteit? Dan zijn de luxe villa’s, CAL6AJ, CAL9AJ en CAL10AJ van Noordzee Résidence Cadzand-Bad een perfecte vakantiebestemming. U beschikt over een eigen steiger, waar u kunt genieten aan de waterkant. Of stap in uw roeiboot en ga lekker varen. Bovendien wandelt u in 15 minuten ook zo naar het strand. Geniet in uw luxe villa eveneens van de ruime woonkamer met veel lichtinval, vloerverwarming, openslaande deuren naar het terras, een compleet uitgeruste keuken en een infraroodsauna (CAL10AJ). Tieners zullen blij zijn met de PlayStation die hier voor hen klaarstaat!

U kunt hier genieten van:

  • Veel privacy, rust en ruimte
  • Modern ingerichte en luxe villa
  • Grote tuin met steiger en roeiboot
  • Waterrijk park met veel waterrecreatie
  • Ligging op loopafstand van het strand

BOEK HIER DE LUXE VILLA CAL6AJ

BOEK HIER DE LUXE VILLA CAL9AJ

BOEK HIER DE LUXE VILLA CAL10AJ

Gerelateerde items

Bungalowpark

Overzicht

Zoek via de filterfunctie en landkaart in een enorm aanbod bungalowparken, in het groen of aan de kust. Bruisende vakantieparken, maar ook lekker rustig: Hier vindt u het ideale bungalowpark dat aan uw vakantiewensen voldoet.

Volg ons

Nooit meer actie missen?

Meld je aan

Nooit meer een goede aanbieding missen? Schrijf in voor onze GRATIS nieuwsbrief.