Deze new generation kindercottage is top!

Kenmerken: ,

Deze unieke kindercottage biedt ongekend speelplezier. Met een privé speelhut, een glijbaan in de tuin en een speelkamer. U kinderen beleven hier een geweldige vakantie.

Deze unieke new generation kindercottage ligt op Center Parcs De Eemhof in Zeewolde – één van de top parken van Center Parcs! Dolle waterpret is er in het tropisch zwemparadijs met een Flow River waarop men kan leren surfen, een aantal spectaculaire waterglijbanen, een golfslagbad en een buitenbad. Waaghalzen kunnen ook een vrije val maken van de Tower Jump of maak een afdaling met de kabelbaan. Durft u? Daarnaast worden er ook heel veel (kinder) activiteiten georganiseerd en zijn er tal van eetgelegenheden. Bent u een waterliefhebber? De omgeving van de Eemhof is ideaal – zeilen, surfen, kanoën of sloepvaren.

Niet zomaar een kindercottage!

Op zoek naar een supergaaf verblijf voor uw en uw kinderen? Dan is deze new generation kindercottage perfect! Bij aankomst trekt de privé-speelhut met glijbaan in de tuin alle aandacht. Maar wacht maar eens tot u binnen bent. Daar ontdekken de kinderen meteen de speciale speelkamer. Bovendien zijn door de hele cottage speelelementen te vinden, die het verblijf voor kinderen nog leuker maken. Super! Natuurlijk is deze new generation kindercottage voorzien van een complete keuken, een gezellige woonkamer met open haard. Uw slaapt op boxsprings en uw kinderen in een stapelbed. De badkamer is voorzien van een bad. Het terras is omheind en zijn er terrasmeubels, ligbedden en een barbecue.

BOEK DEZE BUNGALOW