Té gekke kindercottage op de Eemhof

Deze unieke kindercottage op de Eemhof biedt ongekend speelplezier. Met een privé speelhut, een glijbaan in de tuin en een speelkamer.

Op zoek naar een supergaaf verblijf voor uw en uw kinderen? Dan is deze new generation kindercottage op de Eemhof perfect! Bij aankomst trekt de privé-speelhut met glijbaan in de tuin alle aandacht. Maar wacht maar eens tot u binnen bent. Daar ontdekken de kinderen meteen de speciale speelkamer. Bovendien zijn door de hele cottage speelelementen te vinden, die het verblijf voor kinderen nog leuker maken. Super! Natuurlijk is deze new generation kindercottage voorzien van een complete keuken, een gezellige woonkamer met open haard. Uw slaapt op boxsprings en uw kinderen in een stapelbed. De badkamer is voorzien van een bad. Het terras is omheind en zijn er terrasmeubels, ligbedden en een barbecue.

U kunt genieten van:

  • Speciale cottage voor kinderen met speelkamer en speelgoed
  • Omheind privé-terras met speelhuis en glijbaan
  • Opgemaakte bedden bij aankomst
  • Standaard Wi-Fi

Deze new generation kindercottage ligt op Center Parcs De Eemhof in Zeewolde – één van de top parken van Center Parcs! Natuurlijk is er een subtropisch zwemparadijs. Waaghalzen kunnen ook een vrije val maken van de Tower Jump of maak een afdaling met de kabelbaan. Ook worden er ook veel activiteiten georganiseerd. Bent u een waterliefhebber? De omgeving van de Eemhof is ideaal – zeilen, surfen, kanoën of sloepvaren.

BOEK HIER DE 4-PERSOONS KINDERCOTTAGE

BOEK HIER DE 4-PERSOONS KINDERCOTTAGE

Gerelateerde items

Bungalowpark

Overzicht

Zoek via de filterfunctie en landkaart in een enorm aanbod bungalowparken, in het groen of aan de kust. Bruisende vakantieparken, maar ook lekker rustig: Hier vindt u het ideale bungalowpark dat aan uw vakantiewensen voldoet.

Volg ons

Nooit meer actie missen?

Meld je aan

Nooit meer een goede aanbieding missen? Schrijf in voor onze GRATIS nieuwsbrief.