Overnachten is een sprookjes kasteel

Kenmerken: ,

Voor jonge kinderen is de Sprookjescamping perfect! Hier wanen uw kinderen zich echt in een sprookjeswereld en kunt u slapen in een echt sprookjes kasteel!

Heeft u jonge kinderen dan is de kindvriendelijke Sprookjescamping perfect! Hier wanen uw kinderen zich echt in een sprookjeswereld, want in alle voorzieningen is een sprookje verwerkt! Bovendien is de kans groot dat uw kinderen de sprookjesfiguren als Hannah en Tati tegen komen! Want deze wonen en leven ook op de camping! Maar ook samen zwemmen en spetteren in het binnen- en buitenzwembad, knutselen en dansen op de sprokkelplaats, naar de speeltuin en samen naar de Elfenvijver! Maar niet alleen de Sprookjescamping is top, ook de omgeving van het Overijsselse Vechtdal is prachtig

Slapen in een kasteel

Voor veel jonge kinderen zal overnachten in dit sprookjes kasteel een super belevenis zijn! Het sprookjes kasteel is een vakantiehuis dat er aan de buitenkant uitziet als een echt kasteel. Er is plek voor vijf personen en door het vele hout heeft het kasteel van binnen een warme en knusse uitstraling. Er zijn twee slaapkamers, één slaapkamer met boxsprings voor de ouder(s) en een slaapgedeelte met hoogslaper en stapelbed. De keuken is voorzien van een vaatwasser, magnetron en alles wat u verder nodig heeft. Goed toeven is het ook op het overdekt terras met een loungeset. Bovendien ligt deze prachtige nieuwe accommodatie in de buurt van de kasteeltuin en waterspeelparadijzen.

BOEK DEZE BUNGALOW