Pony cottage op de Vossemeren

Kenmerken: ,

Een droomvakantie voor kinderen, die helemaal weg zijn van pony’s. Want de gehele vakantie staat in het teken van hun eigen pony!

Heeft u kinderen die dol zijn op pony’s en zouden ze het liefst elke dag bezig zijn met verzorgen en rijden. Nu dan hebben we een leuke tip! Op Center Parcs de Vossemeren kunt u namelijk een pony cottage reserveren. Terwijl uw kinderen hun eigen pony aan het verzorgen zijn, kunt u zwemmen en ontspannen in het tropische zwembad met lagunebad. Ideaal! Maar naast het geweldige zwemparadijs heeft de Vossemeren nog veel meer te bieden! Zo zijn er zowel gratis als betaalde sport- en speelvoorzieningen, zijn er veel diverse eetgelegenheden en is het entertainment in de tropische Park Plaza vrij toegankelijk.

Perfect voor de kleine paardenliefhebbers

De pony cottage is echt té gek! Deze ligt namelijk direct naast de rijbak en de paardenstallen. U kijkt dus zo vanaf uw terras op de paarden! Maar nu het allermooiste, uw kinderen krijgen een eigen pony tijdens hun verblijf. De eigen pony mogen ze verzorgen, maken ze een oefenritje in de rijbak en een ponyrit door het vakantiepark. Verder vinden er leuke pony activiteiten plaats en krijgen ze een (leen)rugzak met pony verzoringsproducten. Is de vakantie voorbij, dan krijgen ze als aandenken een afscheidscadeau en een pony paspoort. Uiteraard is de cottage compleet ingericht, gelijkvloers en biedt de pony cottage plek aan vijf personen.

BOEK DEZE BUNGALOW