Trendy villa met buiten-jacuzzi. Top!

Na een dagje dwalen over de Utrechtse heuvelrug, kunt u bubbelen in de buiten-jacuzzi, die u het jaarrond kunt gebruiken.

Wat is dit een top adresje! Alles klopt! Een luxe en moderne inrichting, een heerlijke buiten-jacuzzi en een top ligging – midden op de Utrechtse heuvelrug! Zeker voor natuurliefhebbers een aanrader, de wandel en fietsroutes starten vanaf uw voordeur! Heeft u kinderen of wilt u zwemmen, de trendy villa is gelegen op Landal Amerongse Berg, u kunt dus als gast ook gebruik maken van de voorzieningen! Zo is er een binnenzwembad, een indoorspeeltuin, een multifunctioneel speelveld en diverse speelattributen. Heeft u na een actief dagje geen zin om zelf te koken, maak dan gebruik van de maaltijdbezorgservice.

Ideaal voor natuur- en rustliefhebbers

Na een dagje zwemmen en dwalen door de natuur, kunt u heerlijk ontspannen in uw bosvilla, met een trendy en eigentijdse inrichting. De bosvilla is boekbaar voor 4 en 6-personen en is gelijkvloers! Slapen doet u op boxsprings, die bij aankomst zijn opgemaakt. Verder beschikt de bosvilla over een luxe en open keuken, met een Quooker en wokbrander, een woonkamer, met tv en een gashaard. Super-de-luxe is ook de aparte wellness ruimte met sauna! Door de grote glazen ramen, krijgt u bovendien een heerlijk binnen-buitengevoel en ook het terras is een fijn plekje! Maar het absolute hoogtepunt van de bosvilla is de buiten-jacuzzi, die u het jaarrond kunt gebruiken. Heerlijk!

BOEK HIER DE 4-PERSOONS BUNGALOW

BOEK HIER DE 6-PERSOONS BUNGALOW

Bungalowpark

Overzicht

Zoek via de filterfunctie en landkaart in een enorm aanbod bungalowparken, in het groen of aan de kust. Bruisende vakantieparken, maar ook lekker rustig: Hier vindt u het ideale bungalowpark dat aan uw vakantiewensen voldoet.

Volg ons

Nooit meer actie missen?

Meld je aan

Nooit meer een goede aanbieding missen? Schrijf in voor onze GRATIS nieuwsbrief.