Wow .. deze luxe cottage met bubbelbad is té gek

Laat op de avond ligt u nog te ontspannen in uw eigen bubbelbad… buiten, op uw terras, onder de sterren. Als dit uw idee van vakantie vieren is, boek dan deze wellness cottage.

Of u nu met zijn viertjes bent of met een gezellige grote groep, in deze wellness cottage, die van binnen én van buiten een architectonisch juweeltje is, ontbreekt het u aan niets! De inrichting is luxe en smaakvol en door de vele hout elementen, straalt de cottage een gevoel van rust uit. Wat zeer goed aansluit bij de wellness beleving! De cottage is compleet en luxe ingericht, maar het absolute hoogtepunt is de heerlijke wellnessbadkamer, met een Finse sauna, hammam en whirlpool en een terras met loungemeubels en een privé-bubbelbad. Dus na een dagje bomvol vakantiepret, is het heerlijk thuiskomen in deze wellness cottage.

U kunt genieten van:

  • Privé-terras met bubbelbad
  • Broodjes aan de deur bezorgd
  • Dagelijkse schoonmaak
  • Opgemaakte bedden bij aankomst
  • Finse sauna, wellnessdouche, hammam en bubbelbad
  • Boekbaar voor 4, 6, 8 en 12-personen.

Park Allgäu is het paradepaartje van Center Parcs! Want als u de ultieme Center Parcs-ervaring wil ervaren – dan moet u absoluut Center Parcs Park Allgäu bezoeken! Park Allgäu biedt namelijk het grootste en meest luxe aanbod van alle Center Parcs parken! Waaronder een mega groot tropisch zwembad met tal van spannende en te gekke voorzieningen.

BOEK HIER DE 4-PERSOONS COTTAGE

BOEK HIER DE 6-PERSOONS COTTAGE

BOEK HIER DE 8-PERSOONS COTTAGE

BOEK HIER DE 12-PERSOONS COTTAGE

Gerelateerde items

Bungalowpark

Overzicht

Zoek via de filterfunctie en landkaart in een enorm aanbod bungalowparken, in het groen of aan de kust. Bruisende vakantieparken, maar ook lekker rustig: Hier vindt u het ideale bungalowpark dat aan uw vakantiewensen voldoet.

Volg ons

Nooit meer actie missen?

Meld je aan

Nooit meer een goede aanbieding missen? Schrijf in voor onze GRATIS nieuwsbrief.