Luxe wellness cottage met jacuzzi

Kenmerken: ,

Laat op de avond ligt u nog te ontspannen in uw eigen jacuzzi… buiten, op uw terras, onder de sterren. Als dit uw idee van vakantie vieren is, boek dan deze wellness cottage.

Park Allgäu is het paradepaartje van Center Parcs! Want als u de ultieme Center Parcs-ervaring wil ervaren – dan moet u absoluut Center Parcs Park Allgäu bezoeken! Park Allgäu biedt namelijk het grootste en meest luxe aanbod van alle Center Parcs parken! Een mega groot tropisch zwembad met tal van spannende en te gekke voorzieningen. Heerlijk is ook het wellness centrum, hier is alles aanwezig om volledig te ontspannen. Op bepaalde tijden bent u zelfs welkom met uw kinderen! Natuurlijk zijn daar ook nog de vele sport- en spelvoorzieningen en laten we de prachtige omgeving van de Alpen niet vergeten.

Op en top genieten!

Of u nu met zijn viertjes bent of met een gezellige grote groep, in deze wellness cottage, die van binnen én van buiten een architectonisch juweeltje is, ontbreekt het u aan niets! De inrichting is luxe en smaakvol en door de vele hout elementen, straalt de cottage een gevoel van rust uit. Wat zeer goed aansluit bij de wellness beleving! De cottage is compleet en luxe ingericht, maar het absolute hoogtepunt is de heerlijke wellnessbadkamer, met een Finse sauna, hammam en whirlpool en een terras met loungemeubels en een privé-jacuzzi. Dus na een dagje bomvol vakantiepret, is het heerlijk thuiskomen in deze wellness cottage. Deze wellness cottage is boekbaar voor 4, 6, 8 en 12-personen.

BOEK DEZE BUNGALOW