Golfen op Hoog Vaals

Op Landal Hoog Vaals staat alles in het teken van genieten van het goede leven. Begin de dag op de 9 of 18- holes golfbaan tussen de heuvels van Zuid-Limburg. Het weer zal uw golfplezier niet in de weg staan, want er is ook een overdekte driving range. Wilt u leren golfen of uw techniek verfijnen? Neem dan een introductieles of clinic. Onder begeleiding van een echte golfpro maakt u kennis met de golfsport of leert u uw techniek verfijnen. Het is zelfs mogelijk om het GVB te halen. Ook een privé-introductieles is mogelijk.

Een introductieles, behaal uw GVB of volg een clinic

Als u graag golft of u wilt kijken of de golfsport wat voor u is, dan bent u bij Landal Hoog Vaals aan het juiste adres! Wilt u meer weten, bezoek dan de website: Golfclubhoogvaals.com U krijgt dan een duidelijk beeld van de vele mogelijkheden en kunt u indien gewenst reserveren.

Gerelateerde items

Bungalowpark

Overzicht

Zoek via de filterfunctie en landkaart in een enorm aanbod bungalowparken, in het groen of aan de kust. Bruisende vakantieparken, maar ook lekker rustig: Hier vindt u het ideale bungalowpark dat aan uw vakantiewensen voldoet.

Volg ons

Nooit meer actie missen?

Meld je aan

Nooit meer een goede aanbieding missen? Schrijf in voor onze GRATIS nieuwsbrief.