Kerst in Disneyland Parijs

Disneyland Parijs is een super vakantiebestemming. Elk seizoen verrast Disney en pakt Disneyland groots uit. Hier wanen zowel volwassen als kinderen zich in een schitterende sprookjeswereld. Ook deze winter en in het voorjaar heeft Disneyland weer een aantal fantastische verrassingen in petto! De kerstperiode is dan ook bij uitstek geschikt om Disneyland te bezoeken. Zou u deze winter kiezen om Kerst in Disneyland door te brengen, dan staat u heel veel moois te wachten.

Kerstmis in Disneyland

Kerst in Disneyland Parijs begint al op 11 november en duurt tot 7 januari 2018. In deze twee maanden kunt u elke dag genieten van de winterse magie van Disneyland Parijs.

  • Kerst in Disneyland betekent ook dat u vanaf 11 november mee kan zingen met de favoriete figuren uit de Disney hit ‘Frozen’ in een live Frozen sing-a-long. Anna, Elsa en Olaf nemen u live mee langs alle Frozen liedjes.
  • Kerst in Disneyland wordt natuurlijk ook gevierd door Mickey, Minnie en alle andere kleurrijke Disney figuren, die de Kerstman begeleiden tijdens de onvergetelijke Disney’s Christmas Parade.
  • Natuurlijk kunt u ook zomaar de Kerstman tegen komen. Willen uw kinderen met de Kerstman op de foto? Ook dat kan tijdens ‘Kerst in Disneyland’.
  • Ook deze winterperiode wordt elke dag afgesloten met een fraaie lichtshow, geheel in kerstsfeer en met de prinsessen uit Frozen. Daarnaast is Disneyland Parijs tijdens deze periode sfeervol aangekleed met kerstversieringen en fonkelende lichtjes. Verras nu uw kinderen: maak gebruik van de ‘Disney Ja Dagen’.
Wist u trouwens, dat de kerstlichtjes in de enorme kerstboom op Town Square elke dag worden ontstoken en dat het elke dag sneeuwt op Main Street? Zodat u zich helemaal onder kunt dompelen in gezellige kerstsfeer.

Kerst in Disneyland – de beste winteraanbieding!

Het is dus super om de gezelligste periode van het jaar in Disneyland Parijs te beleven. Disneyland maakt deze periode extra voordelig door de kerst actie ‘Beleef kerst vroeg dit jaar’. U profiteert niet alleen van korting, u wordt ook getrakteerd op nieuwe shows, Disney is compleet in kerstsfeer en u kunt op bezoek bij de Kerstman.

Kerstmis Disneyland

Boek nu tijdens de ‘Disney Ja Dagen’!

Boek en profiteert van deze kerst aanbiedingen. Incl. hotelovernachting(en) in een Disney® Hotel. Gratis ontbijt en 3-gangen diner per persoon per nacht. Kinderen t/m 6 jaar hoeven zelfs helemaal niets te betalen!

Info & boeken
 

Uw verblijf is inclusief een hotelovernachting(en) in een Disney® Hotel en gratis ontbijt en 3-gangen diner per persoon per nacht.

  • Onbeperkt toegang tot beide Disney Parken
  • Kinderen t/m 6 jaar gratis zijn gratis
  • Geldig met aankomsten van 1/11/17 t/m 20/03/18
  • Ook geldig in de kerst- en voorjaarsvakantie.
  • Maak gebruik van deze actie: boek hier de ‘Disney actie’.