Kinderbungalows bij Roompot vakanties

roompot-vakantieOok bij Roompot kunt u op een groot aantal Roompot vakantieparken, kinderbungalows reserveren. Deze bungalows staan vooral in het teken van gemak voor ouders en zijn speciaal ingericht voor kinderen. Zo is er een kinderbed, een kinderbox en een kinderstoel. Een traphekje op de bovenverdieping en afgeschermde wandcontactdozen, zorgen voor de veiligheid. U vindt deze bungalows bij Roompot op zowel Nederlandse als Duitse vakantieparken.

Om het u gemakkelijk te maken, hebben we de mooiste Roompot vakantieparken, die speciaal zijn ingericht voor kinderen op een rij gezet.

Buitenhof de Leistert

Buitenhof de Leistert is een populair vakantiepark in Midden-Limburg. Dat is niet voor niets! Zo is er een subtropisch zwembad, een supergave buitenspeeltuin en in de zomer is ook het buitenzwembad geopend. Gezelligheid vindt u in de Park Plaza, met een indoorspeeltuin, restaurant en een bowlingbaan. Alle bungalows zijn gebouwd in de Limburgse boerderijstijl, hierdoor krijgt Buitenhof de Leistert een luxueus karakter. Ook aan kinderbungalows is geen gebrek, er zijn er maar liefst acht boekbaar. Naast de kindvriendelijke inrichting, beschikken deze bungalows ook over een sauna en een overdekt terras. Een uitstekende keuze!

Interesse? Reserveer hier een van de acht bungalows van 5, 6, 7 of 9 personen en geniet van een heerlijk verblijf op Buitenhof de Leistert.

Dolle waterpret in het tropische zwembad, luieren aan de recreatievijver, vissen en spelen in de binnen- en buitenspeeltuin of geniet van de Leudal bossen.

Ferienresort Cochem

Ferienresort Cochem ligt in één van de populairste vakantiestreken van Duitsland, de Moezel. De omgeving biedt voldoende uitdaging, maar ook Ferienresort Cochem is een bruisend Roompot vakantiepark met een binnenzwembad met kinderbad, een indoor speeltuin en een recreatieteam in de schoolvakanties. Daarnaast beschikt Ferienresort Cochem ook over een 9 en 18-holes golfbaan, waar zowel de beginnende als de gevorderde golfers terecht kunnen. Kiest u voor een kinderbungalow, dan kunt u kiezen uit twee types; een luxe kindervilla met een sauna en een kinderbungalow met een omheinde tuin. Natuurlijk hebben beide bungalows een kindvriendelijke inrichting.

Interesse? Reserveer hier een van de 6-persoons bungalows en geniet optimaal van uw verblijf op Ferienresort Cochem.

Duik in het binnenzwembad en speel een partijtje golf, maar ook het Moezellandschap, de wijndorpjes en het stadje Cochem, zijn bijzonder.

Weerterbergen

Roompot Weerterbergen is een populair vakantiepark in Midden-Limburg, met een supergaaf tropisch zwemparadijs met golfslagbad, kinderbad en een waterglijbaan met spectaculaire lichteffecten. Ook is er een indoorspeeltuin, wandelt Koos Konijn er rond en is er een recreatievijver om te waterfietsen en om te vissen. Kortom, Weerterbergen is een prima keuze voor gezinnen en mogen kinderbungalows dus niet ontbreken. Op de Weerterbergen kunt u vier bungalows reserveren die alle vier beschikken over een campingbedje, badje, kinderstoel, box, bolderwagen en zandbak in de tuin. De bungalows zijn vrij eenvoudig en gelegen midden in het groen.

Interesse? Reserveer hier een van de 6-persoons bungalows en geniet optimaal van uw verblijf op Weerterbergen.

Vakantiepark Weerterbergen is uitgeroepen tot leukste vakantiepark voor kinderen tijdens de Kids Vakantieaanbieder van het Jaar Awards 2016.

Hof Domburg

koos-konijn-aRoompot Hof Domburg is gelegen in Domburg, pal aan het Noordzeestrand. Perfect dus voor strandliefhebbers! Want welk jaargetijden ook, het strand is elk seizoen een bron van vermaak; een strandwandeling, vliegeren en schelpen zoeken met uw kinderen. Ideaal! Maar naast het mooie zandstrand, staat Hof Domburg ook bol van de voorzieningen zoals een binnenzwembad en een indoorspeeltuin. Zou het weer wat tegen zitten, dan bent u toch verzekert van vakantiepret. Er zijn vier kindvriendelijke bungalows boekbaar, waarvan een kinderbungalow beschikt over een Koos Konijn slaapkamer. Ook is er een chalet boekbaar, deze is wat goedkoper dan een bungalow.

Interesse? Reserveer hier een van de bungalows van 4, 5 en 6 personen en geniet van uw verblijf op Hof Domburg.

Roompot Hof Domburg is gelegen in Domburg, pal aan het Noordzeestrand. Perfect dus voor strandliefhebbers!

Noordzee Résidence De Banjaard

Noordzee Résidence De Banjaard ligt in Zeeland, direct aan de Noordzee. Uitwaaien, vliegeren, schelpen zoeken met uw kinderen en bij mooi weer lekker lang uit op een dekentje. Heerlijk! Maar ook Noordzee Résidence De Banjaard biedt vermaak. In de gezellige Park Plaza is een binnenzwembad, een Kids Club, een restaurant en ook sport- en speelvoorzieningen zijn er voldoenden. Ook Koos Konijn wandelt er rond! U kunt hier drie kinderbungalows reserveren. Naast de kindvriendelijke inrichting, zijn twee bungalows boekbaar met een sauna.

Interesse? Reserveer hier een van de bungalows van 4 en 6 personen en geniet van uw verblijf op Noordzee Résidence De Banjaard.

Noordzee Résidence De Banjaard is een fraai villapark dat gelegen is aan een van de schoonste stranden van Nederland.

Meer kindvriendelijke bungalows bij Roompot

Naast de bovengenoemde kinderbungalows bij Roompot, heeft Roompot natuurlijk nog meer bungalows, die speciaal zijn ingericht voor kinderen. Deze bungalows bij Roompot kunt u vinden met ons ‘zoekfilter‘. Op deze wijze kunt u ook aangeven welke parkfaciliteiten u wenst.