Speel en dans met Koos Konijn

Op de Roompot vakantieparken maken de kinderen graag nieuwe vrienden. Hun grootste nieuwe vriend is natuurlijk Koos Konijn! Deze mascotte heeft het druk, want hij duikt op ruim 28 vakantieparken van Roompot op. Koos doet dit altijd met veel plezier. Zijn vrolijkheid werkt aanstekelijk! Koos Konijn heeft bovendien sinds 2016 zijn eigen foundation waarmee hij kinderen, die een steuntje in de rug nodig hebben, verrast met cadeautjes en bezoekjes. Ontdek hier wat Koos Konijn voor uw kinderen kan betekenen tijdens een onbezorgde vakantie op een Roompot vakantiepark!

  • Nieuwsgierig naar alle activiteiten met Koos Konijn? Bekijk hier de activiteiten die georganiseerd worden.
  • Zoekt u een vakantiepark waar Koos Konijn ook verblijft? Bekijk hier alle Roompot parken met Koos Konijn.

Spelen en feesten met Koos Konijn!

Kinderpret is een topprioriteit van Roompot. Laat dat maar aan Koos Konijn over! Op de vakantieparken worden veel gratis sport- en recreatieactiviteiten aangeboden voor kinderen. Koos Konijn nodigt de kleintjes graag uit om de mooiste knutselwerken te maken of om lekker sportief in de weer te gaan. Er worden regelmatig leuke sporttoernooitjes op touw gezet. Andere leuke initiatieven van Koos Konijn zijn: het Koos Meespeeltheater, dansen met Koos in de Minidisco, voorleesuurtjes en nog veel meer.

  • Tip! Bereid de kinderen alvast voor op een te gekke vakantie op de website van Koos Konijn met verhaaltjes, online spelletjes, knutseltips en leuke kindergerechten.

Gaaf! Slapen bij Koos Konijn

Wist u dat u bij Roompot kunt verblijven in een echte Koos Konijn bungalow! Deze bungalow is smaakvol ingericht met vrolijke Koos Konijn meubels.

Gerelateerde items

Bungalowpark

Overzicht

Zoek via de filterfunctie en landkaart in een enorm aanbod bungalowparken, in het groen of aan de kust. Bruisende vakantieparken, maar ook lekker rustig: Hier vindt u het ideale bungalowpark dat aan uw vakantiewensen voldoet.

Volg ons

Nooit meer actie missen?

Meld je aan

Nooit meer een goede aanbieding missen? Schrijf in voor onze GRATIS nieuwsbrief.