Orry & Vrienden

Tijdens uw vakantie op een vakantiepark van Center Parcs ontmoet u gegarandeerd de parkmascotte Orry! Als Orry er is, dan kunt u erop rekenen dat ook zijn vrienden Bing, Woeps en Rep in de buurt zijn. Samen met uw kinderen maken ze er een dolle boel van. Orry zorgt ook voorbij de landsgrenzen voor veel vertier. Hij reist af naar de vakantieparken van Center Parcs in België, Duitsland en Frankrijk. Orry en vrienden organiseren uiteenlopende kinderactiviteiten; er is voor iedereen dan ook wel iets leuks te doen! We lichten hier al een tipje van de sluier op.

Volop vertier en speelpret met Orry!

Waar Orry is, is het goed vertoeven voor de kinderen. Uw kinderen kunnen een ‘activity passpoort’ aanvragen, waarmee ze steeds als ze deelnemen aan een activiteit van Orry & vrienden een stempel ontvangen. Een van de hoogtepunten is de Kids Parade van Orry! Maar ook de Kids Bingo, de Kids Disco en de Voorleesverhaaltjes zijn altijd een succes. Wat helemaal te gek is zijn de spetterende interactieve shows die door Orry en zijn vrienden op de planken worden gebracht. De kinderen worden op een leuke manier betrokken bij de shows met spelletjes en activiteiten.

Zoekt u een vakantiepark waar Orry en zijn vrienden optreden? Op vrijwel alle Center Parcs parken komt u Orry en zijn vrienden tegen. Alleen kunnen de activiteiten van Orry wel verschillen per Center Parcs park.

Gerelateerde items

Bungalowpark

Overzicht

Zoek via de filterfunctie en landkaart in een enorm aanbod bungalowparken, in het groen of aan de kust. Bruisende vakantieparken, maar ook lekker rustig: Hier vindt u het ideale bungalowpark dat aan uw vakantiewensen voldoet.

Volg ons

Nooit meer actie missen?

Meld je aan

Nooit meer een goede aanbieding missen? Schrijf in voor onze GRATIS nieuwsbrief.