Weg met Kerstmis? De fijnste kerst tips!

weg met kerst

Sluit 2023 af met een ontspannen kerstvakantie! Geniet met uw kinderen, opa en oma of met vrienden in een knusse bungalow, op een van de vele vakantieparken in Nederland, België of Duitsland. Naast de vele parkvoorzieningen, organiseren de onderstaande vakantiepark organisaties ook tal van kerstactiviteiten en kunt u heerlijke culinaire arrangementen bestellen. Geen Kerst stress en ideaal voor wat quality-time samen! We tippen de verschillende vakantiepark organisaties – die met Kerstmis groots uitpakken!

Weg met kerstmis? De fijnste ‘kerst tips’ op een rij! Zodat u kunt genieten van een ontspannen en stressvrije kerst. Op zoek naar een kerstvakantie aanbieding? Kijk dan bij onze kerstaanbiedingen.

Weg met kerst? Samenzijn midden in de natuur

Landal organiseert op diverse Landal parken leuke familie kerstactiviteiten. Zo kunnen uw kinderen meelopen met een eigen geknutselde lampion, tijdens de midwinterlichtjestocht en zelf popcorn bakken en marshmallows roosteren boven een kampvuur. Ook leuk is het knutselen van een eigen kerstsok. Wat zal hij mooi hangen in de bungalow. Maar ook de natuur rondom de parken is mooi om te ontdekken of maak gebruik van de vele parkvoorzieningen. 

Weg met kerst? Toffe winterse activiteiten bij Center Parcs

Ook Center Parcs doet er alles aan, om u een fijne kerstvakantie te bezorgen! Alle parken zijn feestelijk versiert en er worden winterse activiteiten georganiseerd zoals Wannabe een Kerstelf, doe mee met de Family Winter Quiz Night en verwen uzelf door gebruik te maken van een culinair kerstarrangement. U kunt dan in alle rust in uw cottage smullen! Wilt u extra sfeer in uw cottage? Boek vooraf een kerstboom en deze staat voor je klaar, met of zonder versiering in je cottage. Ideaal!

Roompot: Gezellig BBQ of gourmetten

Geen zin in Kerstmis keuken-stress? Vier dan Kerstmis op een van de vele Roompot vakantieparken! Op nagenoeg alle Roompot parken kunt u tijdens de kerstvakantie ook een gourmet- of barbecue menu bestellen. Op deze wijze kunt u zonder al te veel stress heerlijk en in alle rust dineren in uw eigen bungalow. Ideaal! Zowel het gourmet- als barbecue menu komt u tegen in het boekingsproces in de stap extra’s. 

Weg met kerst? Wat dacht u van een safari in de winter?

In de kerstvakantie op safari? Ja, hoor! Als u een verblijf boekt op Safari Resort Beekse Bergen kunt u met de feestdagen op safari en kunt u zien hoe de wilde dieren kerstmis vieren. Bovendien wandelen deze wilde dieren zo door uw achtertuin. Begin de dag met een kerstontbijt met uitzicht op de savanne, waar zebra’s struisvogels en neushoorns vrij rondlopen. Maak een wandeling en neem een duik in het junglebad en ga samen bowlen. Geen zin om met Kerstmis te koken, bestel dan een heerlijke maaltijd die u afhaalt in het parkrestaurant.

Weg met kerst? Wat dacht u van een Toppark?

Bij TopParken is Kerstmis een betoverende tijd vol warmte en gezelligheid. De Topparken zijn gehuld in een magische sfeer, met prachtige versieringen en sprankelende lichtjes. Vanaf het moment dat u aankomt, wordt u omarmd door een gevoel van samenzijn. Elk Toppark heeft zijn eigen charme en unieke voorzieningen. U kunt kiezen voor een rustig of voor een drukker Toppark met tal van faciliteiten. Maar welk Toppark u ook kiest, Kerstmis bij Topparken gaat om het creëren van herinneringen met familie en vrienden.

  • TopParken: → Geniet van een heerlijke kerst bij Topparken
  • De Toparken vindt u op natuurrijke locaties, maar ook nabij bruisende steden.

Uitwaaien op de Texel. Heerlijk!

Wilt u uw kerstvakantie op een bijzondere manier vieren en ziet u een boottocht wel zitten en houdt u van de frisse zeelucht, de zee en de duinen? Dan kunnen we een kerstvakantie op Texel aanbevelen! Uitwaaien, strandjutten en chocolademelk drinken bij een knapperend houtvuur in een strandpaviljoen. Heerlijk! Texel heeft een ruime keuze aan vakantieparken. Van rustig tot bruisend! Een rustig park is Beach Park Texel (Landal) zoekt u een bruisend park dan kunnen we Sluftervallei (Landal) en Kustpark Texel (Roompot) aanraden! Oftewel, aan het einde van het jaar is het heerlijk om de sleur van alledag eventjes achter u te laten. Dit kan prima op Texel!

Bungalowpark

Overzicht

Zoek via de filterfunctie en landkaart in een enorm aanbod bungalowparken, in het groen of aan de kust. Bruisende vakantieparken, maar ook lekker rustig: Hier vindt u het ideale bungalowpark dat aan uw vakantiewensen voldoet.

Volg ons

Nooit meer actie missen?

Meld je aan

Nooit meer een goede aanbieding missen? Schrijf in voor onze GRATIS nieuwsbrief.