Meer grote vakantiehuizen

Kunt u geen geschikte groepsaccommodatie voor 8 – 24 personen  op een vakantiepark vinden, die aan uw wensen voldoet? Of zoekt u gewoon een vakantiehuis voor nog grotere groepen? Dan kunt u ook kijken bij Happy Home, AanZee en Belvilla, deze drie reisorganisaties bieden een zeer uitgebreid aanbod grote vakantiehuizen, landhuizen, woonboerderijen en villa’s tot wel 70 personen. Of u nu op zoek bent naar een groepsaccommodatie in Nederland, België of Duitsland, in hun ruim en verrassend aanbod van grote vakantiehuizen, zit er zeker een grote vakantiehuis tussen, dat aan uw vakantie wensen voldoet.

Grote vakantiehuizen aan zee? Kijk bij AanZee.com

Aanzee vakantiehuis in de duinenAls u op zoek bent naar een gezellig groot vakantiehuis aan de Hollandse kust, dan bent u bij AanZee.com aan het juiste adres. AanZee.com verhuurt naast gewone vakantiehuizen van particulieren in de kuststreek, ook grote vakantiehuizen. Elk vakantiehuis heeft een andere eigenaar, hierdoor heeft elke vakantiewoning een geheel eigen karakter. U heeft een ruime keuze uit een zeer gevarieerd aanbod van gezellige en karakteristieke vakantiehuizen. Die één ding gemeen hebben, ze hebben een schitterende ligging aan de Hollandse kust.

Voor dat een vakantiehuis door AanZee.com wordt geaccepteerd, bezoeken medewerkers van AanZee.com het vakantiehuis. Dit betekent, dat u verzekerd bent van een kwalitatief hoogwaardige vakantiewoning.

Interesse? Boek hier een groot vakantiehuis aan de Hollandse kust.

Grote vakantiehuizen Nederland? Happy Home heeft ruime keuze

Happy Home groepshuisHappy Home is een reisorganisatie die sinds 1989 vakantiehuizen verhuurt. In maart 2015 is Happy Home overgenomen door Novasol. Door deze overname kan Happy Home nog een completer aanbod aan vakantiehuizen aanbieden. Persoonlijke benadering staat hoog in het vaandel, evenals de kwaliteit van de aangeboden vakantiehuizen. Medewerkers worden opgeleid om vakantiehuizen te inspecteren, voordat ze worden opgenomen in het aanbod van Happy Home.

Naast gewone vakantiehuizen heeft Happy Home ook bijzondere en unieke vakantiehuizen, sommige accommodaties hebben zelfs een eigen zwembad. Ook het aanbod aan grote vakantiehuizen is uitstekend.

Interesse? Neem dan een kijkje op de website van Happy Home en laat je verrassen door het ruime aanbod aan grote vakantiehuizen.

Grote luxe vakantiehuizen? luxe genieten met Belvilla

BelvillaBelvilla is de specialist als het gaat om het online verhuren van vakantiehuizen in geheel Europa. Het aanbod aan vakantiewoningen is zeer divers. Zo kunt u een knus chalets in de bergen huren, maar ook een luxe villa met zwembad of een authentieke boerderij midden op het platteland, kan u huren op Belvilla.

Ook bij Belvilla worden de vakantiehuizen vooraf grondig geïnspecteerd. U kunt er dus vanuit gaan dat alle vakantiehuizen die Belvilla aanbiedt van goede kwaliteit zijn.

Naast het gewone aanbod van vakantiehuizen, heeft Belvilla ook een ruim aanbod aan grote vakantiewoningen.

Extra info: Alle drie de boven genoemde reisorganisaties zijn aangesloten bij de ANVR, SGR en dragen het Thuiswinkel Waarborg certificaat.