Overnacht nabij Circuit Park Zandvoort tijdens Formule 1 weekend

Het lijkt er dit jaar toch echt van te komen, dat de formule 1 auto’s dit jaar over het race circuit van Zandvoort racen. Dit historische spektakel, waar heel veel mensen al heel lang naar uitkijken, vindt plaats in het weekend van 3 tot en met 5 september 2021. Als u nu dit geweldig spektakel van heel dichtbij wilt meemaken, blijf dan overnachten in de buurt van het Circuit in Zandvoort. Zeker als u tot de gelukkigen behoort, die al een ticket hebben, is een verblijf nabij het race circuit van Zandvoort heerlijk relaxt. We zetten de mogelijkheden voor een verblijf op een rij.

Goed om te weten: Boekt u bij Roompot en lukt het niet om een ticket te krijgen of wordt de race gereden zonder publiek? Dan kunt u gebruikmaken van de omboekgarantie.

Qurios Zandvoort | Het Formule 1 circuit ligt in uw achtertuin

Hier geniet u zowel van het strand en de zee en ligt het Formule 1 circuit in uw achtertuin. Er is zelfs een kans, dat u de racewagens over het circuit hoort racen. Geniet in de vroege morgen van een heerlijk ontbijt, maak een strandwandeling en heeft u tickets, dan bent u zo op het circuit. Geen file- en parkeerstress! Er zijn twee type bungalows boekbaar. Alle twee bieden ze plek aan 4 personen en zijn ze compleet ingericht! Leuk om te weten: Er is ook een bungalow met de naam Pitstop 4.

Qurios Bloemendaal aan Zee

Nog zo’n heerlijk adresje om te verblijven tijdens het Formula 1 Dutch Grand Prix in Zandvoort is ‘Qurios Bloemendaal aan Zee’. Ook hier verblijft u pal aan zee en ligt het circuit van Zandvoort op slechts 2.2 kilometer. U heeft een ruime keuze aan fijne bungalows voor 4 en 6 personen. Kunt u toch geen tickets krijgen? Dan kunt u omboeken, maar u kunt ook genieten van een heerlijk weekendje aan de Noord-Hollandse kust. 

Duinresort Dunimar

Op een wat ruimere afstand ligt Duinresort Dunimar. Op dit kleinschalig en rustig parkje waant u zich voor eventjes in mediterrane sferen. Ideaal dus om na een druk dagje op het circuit tot rust te komen. Het circuit van Zandvoort ligt op zo’n 18 kilometer. Naast een prima uitvalsbasis voor een weekendje Formula 1 Dutch Grand Prix 2021, is Duinresort Dunimar ook een prima keuze voor het ontdekken van de bollenstreek en ook het strand en Nationaal Park Kennemerland en de Kagerplassen liggen vlakbij.

Noordwijkse Duinen

Nog een fijne keuze voor uw Formula 1 Dutch Grand Prix weekend is Toppark Noordwijkse Duinen. Dit Toppark ligt op zo’n 20 kilometer vanaf het circuit van Zandvoort. Dus ook ideaal als overnachting voor uw Grand Prix weekend in 2021. Daarnaast beschikt dit Toppark over fijne voorzieningen zoals een sportveld, speeltuin en een buitenzwembad. Ook de zee ligt op korte afstand. Dus zou u maar voor een dag een ticket hebben, dan kunt u de overige dagen heerlijk vakantie vieren. 

Meer overnachten nabij Zandvoort Formule 1

Naast de vier boven genoemde vakantieparken zijn er nog meer overnachtingsmogelijkheden nabij het circuit van Zandvoort, een van deze adresjes is Parc du Soleil op zo’n 21 kilometer.

Bungalowpark

Overzicht

Zoek via de filterfunctie en landkaart in een enorm aanbod bungalowparken, in het groen of aan de kust. Bruisende vakantieparken, maar ook lekker rustig: Hier vindt u het ideale bungalowpark dat aan uw vakantiewensen voldoet.

Volg ons

Nooit meer actie missen?

Meld je aan

Nooit meer een goede aanbieding missen? Schrijf in voor onze GRATIS nieuwsbrief.