Ontvlucht de hectiek in dit tiny house met hot-tub

Kleiner betekent niet altijd ‘minder’! Dat bewijst het tiny house van EuroParcs Beekbergen wel. Deze accommodatie staat er juist voor garant dat u méér geniet!

De stress en hectiek van alledag eist zijn tol. Het is belangrijk om hier op tijd aan te ontvluchten en lekker tot uzelf te komen, samen met familie of vrienden. Wat hebt u nodig om weer eens echt te genieten en te relaxen? Waarschijnlijk minder dan u denkt. Alles wat u nodigt hebt, vindt u in en rond een tiny house van EuroParcs Beekbergen. Onder het mom van ‘less is more’ heeft EuroParcs zalige, volwaardige, maar kleine vakantiehuisjes ontwikkeld voor 2 en 4 personen. De tiny houses blinken uit in een slimme en knusse inrichting met veel natuurlijke elementen.

U kunt genieten van:

  • Het zalige gevoel van het buitenleven
  • Loungebanken, hangmatten en een barbecue 
  • Een gedeelde hottub op de binnenplaats
  • Heerlijke ligging tussen het groen
  • Eigen badkamer en keukenblok

Laat de boel de boel en laat de stress van u afglijden in het binnenzwembad met apart kinderbad of trek u terug in het wellness centrum met sauna, zonnebank en massages. Of sport u de spanning liever weg? Sla dan een balletje op de tennisbaan of trek de natuur in van Nationaal Park Hoge Veluwe. Het is allemaal mogelijk als u een Tiny House boekt op EuroParcs Beekbergen

BOEK DIT TINY HOUSE VOOR 2-PERSONEN

BOEK DIT TINY HOUSE VOOR 4-PERSONEN

Gerelateerde items

Bungalowpark

Overzicht

Zoek via de filterfunctie en landkaart in een enorm aanbod bungalowparken, in het groen of aan de kust. Bruisende vakantieparken, maar ook lekker rustig: Hier vindt u het ideale bungalowpark dat aan uw vakantiewensen voldoet.

Volg ons

Nooit meer actie missen?

Meld je aan

Nooit meer een goede aanbieding missen? Schrijf in voor onze GRATIS nieuwsbrief.