Ervaar het buitenleven in een tiny house op de Veluwe

Geniet optimaal van het buitenleven tijdens uw verblijf in een tiny house van Droompark De Hooge Veluwe bij Arnhem én Nationaal Park De Hoge Veluwe!

Wat heeft u nodig om heerlijk te ontspannen? Daar weten ze bij Droompark Hooge Veluwe het antwoord op: een sfeervol tiny house! ‘Klein, maar fijn’ is helemaal van toepassing op deze vakantieaccommodatie. Alle moderne gemakken, zoals een badkamer met douche en wastafel en een keukenblok zijn aanwezig. U slaapt in heerlijke bedden. Geniet ook van de natuurlijke en gezellige inrichting, de gezamenlijke binnenplaats met vuurplaats, hangmatten, loungebanken en een hottub. Hier ervaart u het échte buitenleven!

U kunt genieten van:

  • Een heerlijk relax-momentje in de hottub
  • Gezellig samenzijn rondom de vuurplaats
  • Sfeervolle inrichting met natuurlijke details
  • Binnen- en buitenzwembad op het park

Eenmaal lekker uitgerust in uw Tiny House van Droompark De Hooge Veluwe? Geniet dan van de voorzieningen op het park: de zwembaden, sauna, fitnessruimte, sportvelden en speeltuinen. Ook horeca is voldoende aanwezig. Of trek de natuur van de Hoge Veluwe in, bezoek Paleis ’t Loo of het Nederlands Openlucht Museum in Arnhem!

BOEK DIT TINY HOUSE VOOR 2-PERSONEN

BOEK DIT TINY HOUSE VOOR 4-PERSONEN

Gerelateerde items

Bungalowpark

Overzicht

Zoek via de filterfunctie en landkaart in een enorm aanbod bungalowparken, in het groen of aan de kust. Bruisende vakantieparken, maar ook lekker rustig: Hier vindt u het ideale bungalowpark dat aan uw vakantiewensen voldoet.

Volg ons

Nooit meer actie missen?

Meld je aan

Nooit meer een goede aanbieding missen? Schrijf in voor onze GRATIS nieuwsbrief.