Arcen

Arcen is een voormalig vestingstadje direct aan Maas. Restanten van de tolpoort en de Schanstoren herinnert nog aan deze tijd. Sinds het midden van de vorige eeuw is Arcen ontdekt als toeristenplaats. Ook tegenwoordig is Arcen een levendig dorpje, bekend van een groot aantal toeristische attracties zoals: .Thermaalbad Arcen met aangrenzend het vakantiepark Klein Vink, Kasteeltuinen, Bierbrouwerij Hertog Jan en Graanbranderij de IJsvogel.

Voor de wandel- en fietsliefhebbers biedt Arcen en omstreken voldoende mogelijkheden. Wat dacht u van Nationaal Park de Maasduinen en natuurlijk de Maas. Die zorgt voor watersportmogelijkheden maar ook voor rondvaarten. In Arcen zelf vind u een keur aan winkels en gezellige eetgelegenheden. Zeker op zonnige dagen is het er altijd druk. Een echte aanrader is ijssalon Clevers meervoudig Nederlands kampioen ijsbereider en gelegen midden in het centrum.

Arcen

Bungalowparken nabij Arcen

Roompot Resort Arcen

Resort Arcen staat garant voor een super vakantie. Het vakantiepark is ruim opgezet, kindvriendelijk en met meer dan voldoende vertier voor jong en oud!

Lees meer
Roompot Klein Vink

Roompot Klein Vink is gelegen bij het dorpje Arcen en ligt het Thermaalbad Arcen naast het park. Kinderen genieten in het overdekt zwembad en indoor-speeltuin.

Lees meer
Résidence Klein Vink

Verken de prachtige Limburgse natuur of geniet van de faciliteiten op Résidence Klein Vink. Het park heeft een overdekt zwembad en een indoorspeeltuin.

Lees meer
Recreatiepark Maas en Bos

Duik in het buitenzwembad en ravot in de speeltuin. Op pad? Zowel een Duits als een Nederlands pretpark vindt u in de omgeving.

Lees meer
Park de Witte Vennen

De Witte Vennen is een goed beoordeeld vakantiepark. Dit is niet voor niets! Gastvrijheid en persoonlijke aandacht staan hoog in het vaandel en ook de voorzieningen zijn top!

Lees meer