Archeon

In welke periode in de geschiedenis zou u weleens een kijkje willen nemen? In de Prehistorie, in de Romeinse tijd of in de Middeleeuwen? Als u het Archeon bezoekt, beleeft u het allemaal op één dag! Hier waant u zicht terug in de tijd, want alle gebouwen, zijn reconstructies op ware grootte, van gebouwen die ooit écht in Nederland hebben gestaan. Daarnaast wordt het Archeon bewoond door echte bewoners, waardoor de geschiedenis echt tot leven komt. Bovendien kunt u niet alleen kijken, maar ook doen. Wat dacht u van zwaardvechten, mee met een kruidenspeurtocht, stap in een boomstamkano of ga boogschieten. Kortom, een super leuk uitje voor jong en oud!

Adres: Archeonlaan 1, 2408 ZB Alphen a/d Rijn

Bungalowparken nabij Archeon

Park Wijde Aa

Op Park Wijde Aa is voor elk wat wils! Zo kunt u op warme dagen luieren en zwemmen in ‘de Wijde Aa’. Natuurlijk kunt u in uw eigen of gehuurde sloep ook zo het water op varen.

Lees meer
De Reeuwijkse Plassen

Varen over de plassen, genieten van het typische oer-Hollandse landschap en shoppen in Rotterdam en Gouda. Het is mogelijk tijdens uw verblijf op De Reeuwijkse Plassen.

Lees meer