Archeon

In welke periode in de geschiedenis zou u weleens een kijkje willen nemen? In de Prehistorie, in de Romeinse tijd of in de Middeleeuwen? Als u het Archeon bezoekt, beleeft u het allemaal op één dag! Hier waant u zicht terug in de tijd, want alle gebouwen, zijn reconstructies op ware grootte, van gebouwen die ooit écht in Nederland hebben gestaan. Daarnaast wordt het Archeon bewoond door echte bewoners, waardoor de geschiedenis echt tot leven komt. Bovendien kunt u niet alleen kijken, maar ook doen. Wat dacht u van zwaardvechten, mee met een kruidenspeurtocht, stap in een kano of ga boogschieten.

Adres: Archeonlaan 1, 2408 ZB Alphen a/d Rijn

Bungalowparken nabij

Archeon

Park Wijde Aa

Op Park Wijde Aa is voor elk wat wils! Zo kunt u op warme dagen luieren en zwemmen in 'de Wijde Aa'. Natuurlijk kunt u in uw eigen of gehuurde sloep ook zo het water op varen.

De Reeuwijkse Plassen

Varen over de plassen, genieten van het typische oer-Hollandse landschap en shoppen in Rotterdam en Gouda. Het is mogelijk tijdens uw verblijf op De Reeuwijkse Plassen.

Parc de IJsselhoeve

Parc de IJsselhoeve ligt op een bevoorrecht plekje: op het platteland, naast de rivier de IJssel, terwijl Rotterdam als ook Gouda vlakbij liggen.

Duinrell vakantiepark

Spetteren in het Tikibad en op avontuur in het attractiepark. Geniet lekker lang van al dit moois en overnacht in een Duingalow. Leuk voor het hele gezin!

Park Noordduinen

Met het Noordzeestrand op wandelafstand, staat vakantiepark Noordduinen garant voor een fantastische vakantie aan de Hollandse kust.

Populaire Thema's

Meer inspiratie

Bungalowpark

Overzicht

Zoek via de filterfunctie en landkaart in een enorm aanbod bungalowparken, in het groen of aan de kust. Bruisende vakantieparken, maar ook lekker rustig: Hier vindt u het ideale bungalowpark dat aan uw vakantiewensen voldoet.

Volg ons

Nooit meer actie missen?

Meld je aan

Nooit meer een goede aanbieding missen? Schrijf in voor onze GRATIS nieuwsbrief.