Archeon

In welke periode in de geschiedenis zou u weleens een kijkje willen nemen? In de Prehistorie, in de Romeinse tijd of in de Middeleeuwen? Als u het Archeon bezoekt, beleeft u het allemaal op één dag! Hier waant u zicht terug in de tijd, want alle gebouwen, zijn reconstructies op ware grootte, van gebouwen die ooit écht in Nederland hebben gestaan. Daarnaast wordt het Archeon bewoond door echte bewoners, waardoor de geschiedenis echt tot leven komt. Bovendien kunt u niet alleen kijken, maar ook doen. Wat dacht u van zwaardvechten, mee met een kruidenspeurtocht, stap in een kano of ga boogschieten.

Adres: Archeonlaan 1, 2408 ZB Alphen a/d Rijn

Bungalowparken nabij Archeon

Park Wijde Aa

Op Park Wijde Aa is voor elk wat wils! Zo kunt u op warme dagen luieren en zwemmen in ‘de Wijde Aa’. Natuurlijk kunt u in uw eigen of gehuurde sloep ook zo het water op varen.

Lees meer
De Reeuwijkse Plassen

Varen over de plassen, genieten van het typische oer-Hollandse landschap en shoppen in Rotterdam en Gouda. Het is mogelijk tijdens uw verblijf op De Reeuwijkse Plassen.

Lees meer
Parc de IJsselhoeve

Parc de IJsselhoeve ligt op een bevoorrecht plekje: op het platteland, naast de rivier de IJssel, terwijl Rotterdam als ook Gouda vlakbij liggen.

Lees meer
Duinrell vakantiepark

Spetteren in het Tikibad en op avontuur in het attractiepark. Geniet lekker lang van al dit moois en overnacht in een Duingalow. Leuk voor het hele gezin!

Lees meer
Vakantiepark Noordduinen

Met het Noordzeestrand op wandelafstand, staat vakantiepark Noordduinen garant voor een fantastische vakantie aan de Hollandse kust.

Lees meer
Parc du Soleil

Op 10 fietsminuten van de Noordzee ligt Parc du Soleil. Geniet van het oer-Hollandse landschap. Kinderen spelen in de indoorspeeltuin en het binnenzwembad.

Lees meer
Dunimar

U verblijft in mediterraanse villa’s die gelegen zijn in het Hollandse landschap. Dit maakt Dunimar zo uniek en is het de uitvalsbasis om de Bollenstreek te verkennen.

Lees meer
Noordwijkse Duinen

Het brede en schone strand van Noordwijk is een geliefde strandbestemming. En op slechts twee kilometer van al dit moois ligt TopPark Noordwijkse Duinen.

Lees meer