Attractiepark Toverland

Een uitstapje naar Toverland in Sevenum betekend een dag dikke pret. Toverland beschikt zowel buiten als binnen over spectaculaire attracties. Een heftig ritje in de Booster Bike, een combinatie van motorfiets en achtbaan. De echte achtbaan liefhebbers moeten zeker een ritje maken imposante houten achtbaan ‘Troy’. Wie niet bang is om nat te worden, stapt in de spectaculaire Backstroke. Zittend in een boomstambaan suist u maar liefst vijftien meter naar beneden het water in.

Rustiger en geschikt voor de allerkleinste is de nostalgische paardencarrousel, het klimkasteel, waterspeelplaats, de appelcarrousel en het peuterspeelhuis. Regen, wind of koud? Geen probleem bij Toverland! Zowel binnen als buiten is er volop speelplezier. Het indoorgedeelte is ruim twee hectare groot. Ook hier met spannende attracties, waaronder een kleinere achtbaan en hoge glijbaan.

Heeft u honger gekregen van alle actie en spetterende avonturen? Verspreid over Attractiepark Toverland liggen diverse eetgelegenheden, waar u belegde broodjes, pizza´s, frietjes, snacks en drinken kunt krijgen. Dit maakt Toverland het perfecte pretpark waar 365 dagen per jaar terecht kunt.

Toverlaan 2
Sevenum

Bungalowparken nabij Attractiepark Toverland

Domein de Schatberg

De Schatberg is prima voor actieve gezinnen! Duik in het binnen- en buitenzwembad, naar het klimpark en de waterskibaan en smul daarna van een pannenkoek.

Lees meer
Limburgse Peel

Limburgse Peel is een kindvriendelijk vakantiepark. Dolle waterpret in het tropische zwemparadijs,maak gebruik van de vele sport- en spelvoorzieningen en bezoek Toverland.

Lees meer
Het Meerdal

Familiepret beleeft u op Het Meerdal. Met uitgebreide faciliteiten als een tropisch zwembad met superlange waterglijbaan, indoorspeeltuin en veel sportvoorzieningen.

Lees meer
De Heldense Bossen

De Heldense Bossen is in de schoolvakanties de ideale kindercamping. Maar door de ligging aan het bos, ook zeer geschikt voor de actieve vakantieganger.

Lees meer
Vakantiepark de Berckt

Kinderen beleven spetterplezier in het tropische zwembad en kunnen spelen in het grote speelkasteel, terwijl u ontspant in de sauna of het Turks stoombad.

Lees meer
De Lommerbergen

De Lommerbergen is een echt familiepark. Kinderen vermaken zich in het tropisch zwembad, terwijl u relax in de sauna. Gaaf is ook het avontureneiland met kasteel.

Lees meer
Buitenhof de Leistert

Dolle waterpret in het tropische zwembad, luieren aan de recreatievijver en spelen in de binnen- en buitenspeeltuin of geniet van de Leudal bossen. Wat een top vakantiepark!

Lees meer
Park de Witte Vennen

De Witte Vennen is een goed beoordeeld vakantiepark. Dit is niet voor niets! Gastvrijheid en persoonlijke aandacht staan hoog in het vaandel en ook de voorzieningen zijn top!

Lees meer
Droompark Maasduinen

Zwemmen in het binnenzwembad en in de recreatievijver met zandstrand en ontspan in de sauna. DroomPark Maasduinen is ideaal voor een familievakantie.

Lees meer