Breskens

De meeste mensen kennen Breskens vanwege de veerdienst van en naar Vlissingen. Maar Breskens heeft meer! De mooie jachthaven van Breskens is een bezoek meer dan waard. De jachthaven met 650 ligplaatsen is een handelshaven en een vissershaven. Door de centrale ligging voor de aan- en afvoer van de vis heeft Breskens een eigen visafslag waar de aangevoerde vis wordt geveild. Het is ook zeker de moeite waard om de vissershaven en het Visserijmuseum te bezoeken. In de levendige haven vindt u ook vele gezellige cafés en restaurants waar u heerlijke verse vis kunt eten.

Het centrum van de vissersstad Breskens ligt op zo’n 2 km afstand van de jachthaven en beschikt over vele winkels en gezellige restaurants. Ook kunt u even naar “de overkant” voor een bezoekje aan Middelburg, Vlissingen, Goes en Veere. Daarnaast is er een directe busverbinding naar cultuurhistorische steden als Sluis of Brugge. Verder zijn er verschillende wandel- en fietsroutes uitgezet die u door het prachtige, typische Zeeuwse landschap leiden.

Bungalowparken nabij Breskens

Vakantiepark Zeebad

Op zoek naar een familievakantie aan de Hollandse kust, dan is Zeebad een aanrader – op loopafstand van het strand en is er een binnenzwembad – Altijd waterpret!

Lees meer
Droompark Schoneveld

Schoneveld ligt pal aan de Noordzee, aan één van de schoonste stranden van Nederland. Een plek waar u elk seizoen kunt genieten van het strand en de duinen.

Lees meer
Camping Internationaal

Camping International is een rustige camping, waarbij persoonlijke benadering hoog in het vaandel staat. Spetteren in het kleuterbad, maar ook het strand ligt vlakbij.

Lees meer
Strand Resort Nieuwvliet-Bad

Resort Nieuwvliet-Bad is gelegen in Nieuwvliet-Bad op wandelafstand van de Noordzee. Wandel over het strand en in de duinen en neem een duik in het binnenzwembad.

Lees meer
Village Scaldia

Kom naar Zeeland en geniet van de Noordzee en de natuur tijdens uw verblijf op Village Scaldia. Maak een strandwandeling en komt tot rust in de kleurrijke villa’s.

Lees meer
Vakantiepark St. Pierre

Verblijft u graag aan het strand, ongeacht het seizoen? Dan is St. Pierre perfect! St. Pierre ligt op slechts enkele wandelminuten van het strand van Nieuwvliet-Bad.

Lees meer
Noordzee Résidence Dishoek

Op het terras van uw luxe villa is het goed toeven met een glas wijn. En met een ligging op slechts 300 meter van het strand, is een strandwandeling zo gemaakt.

Lees meer
Molecaten Hoogduin

Dé plek voor een familievakantie. Daarbij is het ook bij uitstek een vakantiebestemming voor strandliefhebbers: de duinen en het strand liggen aan uw voeten.

Lees meer
Résidence Cadzand-Bad

Graag op het strand, ongeacht het seizoen? Dan is Résidence Cadzand-Bad op slechts 350 meter van het Zeeuwse strand perfect!

Lees meer
Vakantiepark de Meerpaal

Kom op vakantie op vakantiepark de Meerpaal, dat pal ligt aan het strand van Zoutelande, een van de zonnigste regio’s van Nederland.

Lees meer