Brielle

Waar u Brielle ook binnenkomt, het centrum en de mooie haven ademen een sfeer van vervlogen tijden. Brielle is een bekende vestingstad waarvan de wallen, de grachten, de ravelijnen, de binnenhavens en de buitenhaven nog geheel intact zijn. De vestinggordel van Den Briel, die gerestaureerd is tussen 1972 en 1975, is een beschermd stadsgezicht. Als u Brielle wilt verkennen, zijn er vele mogelijkheden. Zo kunt u zelfstandig aan de hand van een routebeschrijving de stad ontdekken, maar u kunt er ook voor kiezen om met een gids op pad te gaan.

Brielle heeft zo’n 400 monumenten. Zo komt u in de vestingstad het voormalige stadhuis met de fraaie trapgevel, een voormalig weeshuis, het zeeliedenasiel en talrijke oude woonhuizen tegen. Een grote blikvanger is de Grote of Sint Catharijnekerk. In de toren van de kerk hangt een bijzonder carillon met 47 klokken, waarvan er een aantal zijn gemaakt door de beroemde klokkengieter François Hemony.

Bungalowparken nabij Brielle

Kruininger Gors

Kruininger Gors ligt pal aan het Brielse Meer. Een super uitvalsbasis voor watersport fanaten, visliefhebbers en booteigenaren. Varen, zwemmen en uitstapjes maken.

Lees meer
Speeltuin-op Rondeweibos
Rondeweibos

Rondeweibos ligt aan het strand van Rockanje. Hier kunt u luieren, zwemmen en genieten van de zon. Met o.a. buitenzwembad, tennisbaan, speeltuin en kabelbaan.

Lees meer
Molecaten Waterbos

Geniet op het strand, van lange wandelingen, terwijl kinderen spelen in de branding. Na een dagje strand is het heerlijk thuis komen op Park Waterbos.

Lees meer
Resort Poort van Zeeland

Quality time op natuureiland Voorne-Putten. Verblijf in een moderne chalet op Resort Poort van Zeeland. Luieren en uitwaaien op de stranden van Hellevoetsluis

Lees meer
Resort Città Romana

Op Resort Città Romana wordt u verwend met fijne wellness voorzieningen. Geniet van een gezellig diner op het terras en kom tot rust in de rietgedekte villa’s.

Lees meer
Cape Helius

Met het Haringvliet aan uw voeten en de boulevard op loopafstand, kunt u op Cape Helius heerlijk vakantie vieren. Kom tot rust in de luxe en kleurrijke villa’s.

Lees meer
Beach Villa’s Hoek van Holland

Strandvakantie in Nederland? Dan zijn de strandhuisjes van Beach Villa’s Hoek van Holland perfect! Hier staat uw vakantie geheel in het teken van het strand en de zee.

Lees meer
Zuytland Buiten

Als u een rustig en groen vakantiepark zoekt vlakbij Rotterdam; dan is Zuytland Buiten wat u zoekt. Hier kunt u omgeven door veel groen en water, heerlijk tot rust komen.

Lees meer
Duynparc De Heeren van ‘s-Gravensande

Op Duynparc De Heeren van ‘s-Gravensande verblijft u in een luxe villa in Caraïbische stijl. Vooral rust, ruimte en het strand staan hier centraal.

Lees meer
Vlugtenburg aan Zee

Vakantiepark Vlugtenburg aan Zee is ideaal voor strandliefhebbers, maar ook als u op zoek bent naar rust dan is Vlugtenburg aan Zee een aanrader.

Lees meer