Callantsoog

Het gezellige dorpscentrum van Callantsoog heeft diverse winkels, gezellige terrasjes en volop horecagelegenheden, welke jaarrond en 7 dagen per week geopend zijn. Tijdens de zomerperiode worden er dagelijks evenementen georganiseerd voor het hele gezin, variërend van volleybaltoernooien en vliegerwedstrijden tot barbecues, braderieën en muzikale avonden. Voor ieder is er wel wat wils.

Bezoek vooral ook museumboerderij Tante Jaantje in Callantsoog en het nabijgelegen natuurreservaat Het Zwanenwater. Dit prachtige duingebied heeft twee grote duinmeren, enkele moerassen, prachtige vijvers, uitgestrekte heidevelden en een bos. Het natuurgebied herbergt één van de grootste lepelaarkolonies van Europa, evenals vele andere vogelsoorten, insecten, zoogdieren, wilde orchideeën, bloemen en kruiden.

Even ten noorden van Callantsoog ligt Groote Keeten. Ook dit gezellige badplaatsje heeft een prachtig strand waarop u volop kan genieten van zee en zon. Maar ook voor cultuurliefhebbers zijn er volop attracties en bezienswaardigheden in de omgeving.

Bungalowparken nabij Callantsoog

Buitenplaats Callantsoog

Op zoek naar natuur, rust en de Noordzee, dan is Buitenplaats Callantsoog perfect! Het strand ligt op wandelafstand en ook wandel- en fietsroutes zijn er voldoende.

Lees meer
Camping Tempelhof

Of u nu rust of gezelligheid zoekt, sportief bezig wilt zijn of de omgeving wilt verkennen, bij camping Tempelhof bent u aan het juiste adres voor een fijne vakantie.

Lees meer
Vakantiepark Callassande

De zon, de zee, het strand. Ervaar deze fijne combinatie op Callantsoog. Plons in het binnenzwembad en maak gebruik van de sportief voorzieningen.

Lees meer
Beach Resort Ooghduyne

Een van de fijnste plekjes voor een vakantie is zonder twijfel het strand. Luieren en uitwaaien, is geen probleem als u verblijft op Beach Resort Ooghduyne.

Lees meer
Strandhuisjes Julianadorp

Landal Strandhuisjes Julianadorp! Een topbestemming voor een vakantie aan zee! De uitgestrekte duinen en het zandstrand zijn altijd dichtbij – en elk seizoen schitterend.

Lees meer
Villaparc Duynopgangh

Uitwaaien of lang uit op een dekentje, om te genieten van de warme zon. Heerlijk! Met een verblijf op Villaparc Duynopgang dat pal achter de duinen ligt, is dat mogelijk.

Lees meer
Strandslag Juliana

Strandslag Juliana is prachtig gelegen, direct achter de duinen, op slechts 400 meter van de Noordzee. Elk seizoen is het hier goed toeven; zomer, herfst of winter. Heerlijk!

Lees meer
Resort Duynzicht

Vanaf Resort Duynzicht loopt u zo het strand op. Uitwaaien, zonnen of zandkastelen bouwen, het is allemaal mogelijk. Ideaal voor een strandvakantie in Nederland.

Lees meer
Camping ’t Noorder Sandt

Op zoek naar een camping vlakbij zee? Dan is camping ’t Noorder Sandt een prima optie! Plons in het binnenzwembad en ontspan in de sauna.

Lees meer
Park Duynvallei
Duynvallei

Eventjes ontsnappen aan de drukte? Kom dan naar Park Duynvallei in het dorpje Schoorl. Aan de poort van het breedste en hoogste duinenrijk van Nederland.

Lees meer