De Kempen

De regio Zuidoost-Brabant bestaat uit De Kempen en De Peel. Het westelijke deel wordt De Kempen genoemd. U waant zich hier in één groot natuurgebied dat doorloopt tot in België. Het fietsroutenetwerk leidt u over mooie paden door de gevarieerde natuur en langs gezellige terrasjes. De Kempen kenmerkt zich vooral door zijn uitgestrekte bossen en velden.

Maar de Kempen is ook de streek van de Contente Mens en de Vrijgevige Teuten. De Teuten waren rondtrekkende handelaren die eropuit trokken om tot ver over de grens hun waren en diensten aan te bieden. De Teuten genoten aanzien en brachten rijkdom naar de Kempen. Dit ziet u onder andere nog terug in enkele authentieke Teutenwoningen die bewaard zijn gebleven. De Peel is de streek van veen en turf met indrukwekkende vergezichten.

Bungalowparken nabij De Kempen

Oostappen Brugse Heide

Het verwarmde buitenzwembad is dolle pret en in de speeltuin kunnen kinderen uren spelen. Ga met z’n allen midgetgolfen, skelteren en bezoek de kinderboerderij.

Lees meer
De Kempervennen

Op de Kempervennen verblijft u in cottages of op een woonboot. Waterpret is er in het tropisch zwembad. Skiën kan in de overdekte skihal of volg een duikcursus.

Lees meer
Bospark ’t Wolfsven

Bospark ’t Wolfsven is omgeven door natuur, hierdoor kunt u optimaal genieten van rust en ruimte. Speelplezier voor kinderen is er volop, zowel op het park als in de omgeving.

Lees meer
Vakantiepark Weerterbergen

Het top park van Roompot! Gelegen in mooi bosrijk gebied nabij de stad Weert. Het autovrije park is ruim van opzet en de sport-spelvoorzieningen zijn ronduit uitstekend!

Lees meer