Domburg – Zeeland

Domburg ligt direct aan zee, aan de noordwestkust van het schiereiland Walcheren. Domburg staat bekend als een echte familie badplaats waar in de zomermaanden tal van evenementen worden georganiseerd, zoals het ringrijden. Dit is een levend stuk folklore, een spannend spel voor jong en oud. Maar de grootste trekpleister is toch het brede zandstrand met de karakteristieke paalhoofden, strandhuisjes en de mooie duinen.

Hier wordt u verrast door de uitstekende faciliteiten (openbare douches en toiletten) en goed bereikbare strandovergangen met voldoende parkeerplaatsen. Direct achter de schitterend duinen ligt Domburg zelf. Met een keur aan winkels, eetgelegenheden en terrasjes.

Toeristenmarkt domburg
Tijdens het gehele zomerseizoen word op maandagen een toeristenmarkt gehouden. In het centrum van Domburg, kunt u allerlei kraampjes vinden met kleding en andere hebbedingetjes. De Markt begint elke maandag in het zomerseizoen om 13.00 ’s middags en eindigt om 21.00 ’s avonds. Centrum, Domburg

Vrijetijdscentrum de parel
De Parel is hèt vrijetijdscentrum in Domburg. Naast het luxueuze Kuur- en Beautycentrum en het stijlvolle saunalandschap treft u er ook een uitgebreid subtropisch zwemparadijs aan met o.a. binnen-/buitenbad, peuterbad, glijbaan, snelstromende rivier, borrelbanken en warmwaterbaden. Daarnaast is er een bowling- en squashbanen, fitnessruimte, sportcafé en restaurant. Babelweg 2, Domburg

Marie tak van poortvliet museum
Het Marie Tak van Poortvliet museum is een houten tentoonstellingsgebouw wat ooit bij de duinen stond, maar een hevige storm niet overleefde. In dit gebouwtje stelde de kunstenaarkolonie van Jan Toorop hun werken ten toon. Nu kunt u er diverse wisseltentoonstellingen bewonderen. Ooststraat 10a, 4356 BE Domburg

Bungalowparken nabij Domburg – Zeeland

Hof Domburg

Hof Domburg is gelegen in pal aan het Zeeuwse strand. Met o.a. een tropisch zwemparadijs, indoorspeeltuin en Kuur- en Beautycentrum De Parel.

Lees meer
Buitenhof Domburg

Luxe vakantie vieren in mooie vakantievilla’s waarvan enkele zelfs met privé-sauna. De ligging is perfect; aan het Noordzeestrand en de badplaats Domburg.

Lees meer
Camping Ons Buiten

Het jaarrond bruist Ons Buiten; samen plonzen in het binnenzwembad, kinderen hebben alle ruimte om te spelen en u kunt heerlijk ontspannen in de luxe wellnessruimte.

Lees meer
Camping De Pekele

Zwemmen in het all-westher zwembad, oefenenen op de klimwand, boogschieten, vlotvaren en lasergamen. Liever naar de Noordzee? Het is maar 3 km tot het strand.

Lees meer
Bos en Duin

De meeste zonuren van Nederland, schone stranden en schitterende duinen! Kom vakantie vieren op Bos en Duin in de populaire badplaats Oostkapelle.

Lees meer
Vakantiepark de Meerpaal

Kom op vakantie op vakantiepark de Meerpaal, dat pal ligt aan het strand van Zoutelande, een van de zonnigste regio’s van Nederland.

Lees meer
Noordzee Résidence Dishoek

Op het terras van uw luxe villa is het goed toeven met een glas wijn. En met een ligging op slechts 300 meter van het strand, is een strandwandeling zo gemaakt.

Lees meer
RCN de Schotsman

Zoek je waterpret? Verblijf dan op het vakantiepark de Schotsman aan de Zeeuwse kust. Leer zeilen en surfen of huur een boot en vaar het Veerse meer op.

Lees meer
De Groote Duynen

Met het ruisen van de golven op de achtergrond, alle ruimte voor strandwandelingen en luieren op het strand is het hier altijd genieten geblazen. 

Lees meer
De Banjaard

Geniet van het schone Noordzeestrand, pal tegenover De Banjaard. Uitwaaien, zwemmen in zee en wandelen door de duinen. Perfect voor een familievakantie in Zeeland.

Lees meer