Durbuy

Durbuy is een toeristische stadje, gelegen tussen enerzijds rivier de Ourthe en anderzijds de prachtige, hoge rotspartijen en bossen van de Ardennen. Durbuy heeft de vakantieganger van alles te bieden. Bezoek het bruisende winkelcentrum, de verrassende groene buxustuin, het mooie marktplein met de vele leuke winkeltjes of één van de gezellige terrasjes. Durbuy heeft enkele uitstekende restaurants, waar u culinair verwent zult worden.

Natuurlijk bestaat er volop gelegenheid om te wandelen in de prachtige omgeving van Durbuy. Maar ook het maken van een mountainbiketocht, kajakken op de Ourthe of te paard het bos intrekken, behoren tot de mogelijkheden. Jaarrond zijn er bovendien tal van evenementen in en om Durbuy, zoals paas- kerst- en chocolademarkten.

Bungalowparken nabij Durbuy

Residence Durbuy

Geen grootschalig vermaak, maar genieten van de natuur en de vele outdoor activiteiten zijn de belangrijkste reden voor een vakantie op Résidence Durbuy.

Lees meer
Sunclass Durbuy

Sunclass Durbuy is een ideaal adresje voor natuur- en outdoorliefhebbers. Na een stevige wandeling, plonst u in het binnenzwembad. Ideaal!

Lees meer
Les Jardins du Golf

Les Jardins du Golf is een prima keuze voor zowel golf- als liefhebbers van outdoor sporten. Naast Les Jardins du Golf ligt een 18- en 9- holes golfbaan. Ideaal dus!

Lees meer
Vakantiepark Le Bochetay

Le Bochetay kunnen we aanraden aan mensen, die willen genieten van een rustige en bosrijke omgeving, voor wandelaars en liefhebbers van outdoor sporten.

Lees meer