Ede

Ede is een middelgrote plaats in de provincie Gelderland. Aan de ene zijde van Ede vindt u de Hoge Veluwe, met bossen, heidevelden en zandverstuivingen. Hier kunt u terecht voor urenlang fiets-, wandel- of paardrijdplezier. Tijdens de Veluwse fietsvierdaagse kunt u vier dagen lang fietsen langs de mooiste routes die er op de Veluwe te vinden zijn, door de bossen, over de heide en door de landelijk gelegen Gelderse Vallei. Wilt u eens wat anders proberen dan een fietstocht? Neem dan deel aan de Hoge Veluwe Tocht. Deze toertocht van 20, 40 of 60 km is speciaal bedoeld voor skeelers, skaters en steps.

Na zo’n tocht is het goed toeven op één van de terrasjes op het Museumplein. In het centrum van Ede vindt u gezellige kroegen, leuke restaurants, eetcafés en diverse winkels. Het hele jaar door zijn er bovendien tal van evenementen in Ede zelf. De Heideweek is al meer dan zestig jaar het grootste feest in de gemeente Ede. Ede uit de Kunst is een laagdrempelig, kleurrijk en verrassend kunstfestival wat bruist!

Bungalowparken nabij Ede

bospark ede openlucht zwembad
Bospark Ede

Bospark Ede is een rustig bospark dat zowel voor gezinnen als rust- en natuurliefhebbers een goede keuze is. Met een buitenzwembad en eindeloze fiets- en wandelroutes.

Lees meer
Recreatiepark ’t Gelloo

De uitvalsbasis voor het verkennen van Nationaal Park de Hoge Veluwe met goede wandel- en fietsmogelijkheden. Met voldoende spel- en sportvoorzieningen op het park.

Lees meer
Landgoed de Scheleberg

Op Landgoed de Scheleberg kunt u genieten van zowel rust en ruimte, als van een verwarmd buitenzwembad en diverse sport- en spelmogelijkheden.

Lees meer
Park Berkenrhode

Zin in vakantie in eigen land? Wat dacht u van de Veluwe? Na een dagje natuur, ontspant u op het zeer goed gewaardeerde vakantiepark Berkenrhode.

Lees meer
De Wije Werelt

Dolle pret in de indoorspeeltuin, spetteren in het buitenzwembad en smullen in het familie restaurant. Bovendien liggen de Veluwse bossen aan uw voeten.

Lees meer
De Thijmse Berg

De Thijmse Berg ligt in een prachtige wandel- en fiets streek. Nadien kunt u uitrusten in uw chalet, terwijl kinderen het buitenzwembad en spraypark bezoeken.

Lees meer
Zandstrand op Vakantiepark De Zanding
Droompark de Zanding

Er even tussenuit met kinderen doet u op de Zanding, gelegen aan een recreatiemeer op de Veluwe. Gaaf is het ‘Avonturen Survival Eiland’ en het nieuwe binnenzwembad.

Lees meer
Amerongse Berg

Amerongse Berg is een prima keuze voor rust en natuurliefhebbers! Maar plonzen in het binnenzwembad en spelen in de indoorspeeltuin is ook mogelijk.

Lees meer
Landgoed Ruwinkel

Ruwinkel is dé uitvalsbasis voor dagtrips in de Gelderse vallei. Of neem een duik in het binnenzwembad, ontspan in de sauna en schuif aan in het pannenkoek restaurant.

Lees meer
Vakantiepark Arnhem

Plonzen in het zwembad en ontspannen in de sauna en whirlpool. Spelen in de zeeroverspeeltuin, meedoen met het recreatieteam of verken de omgeving.

Lees meer