Eindhoven

Eindhoven heeft veel te bieden voor een gezellig dagje uit. De stad beschikt over een levendig centrum met een enorm winkelaanbod, zoals het overdekte winkelcentrum de Heuvel Galerie, ontelbare kroegjes en gezellige terrassen. Bezoek één van de vele musea, bijvoorbeeld het Van Abbemuseum, het Daf Museum, het Philips Museum of het Historisch Openluchtmuseum in de Genneper Parken. Verder vind je in Eindhoven Pathé Eindhoven en een groot Outdoor Karting centrum.

Historisch Openluchtmuseum
Het museum bestaat uit een reconstructie van het dorpje ‘Eversham’ uit de ijzertijd (750-50 vóór Christus), een hoeve van rond het jaar 1000 en het middeleeuwse stadje ‘Endehoven’ (1250-1600 na Christus).Centraal in het museum “het dagelijkse leven in de ijzertijd van Brabant”.

Bijzondere van het Historisch Openluchtmuseum is dat het tijdens weekenden en vakanties tot leven komt en nemen historisch geklede bewoners je mee terug in de tijd. Met diverse demonstraties en kunt u deelnemen aan historische activiteiten, zoals graan malen en vuur maken. Voor de kinderen heel leerzaam en leuk.

De Genneper Parken
De Genneper Parken is een prachtig natuurgebied midden in Eindhoven met talloze attracties en recreatiemogelijkheden, zoals het zwemparadijs de Tongelreep, een eco-boerderij waar je heerlijke kaas kunt kopen, een midgetgolfbaan, ponymanege, sportcentrum en het Milieu Educatie Centrum.

Heuvel Galerie
De Heuvel Galerie is volledig overdekt en het kloppend winkelhart van Eindhoven. Het winkelaanbod is zeer divers met gezellige terrasjes en restaurants. Daarnaast biedt De Heuvel Galerie ook onderdak aan Muziekgebouw Frits Philips Eindhoven en het Holland Casino.

Bungalowparken nabij Eindhoven

Bospark ’t Wolfsven

Bospark ’t Wolfsven is omgeven door natuur, hierdoor kunt u optimaal genieten van rust en ruimte. Speelplezier voor kinderen is er volop, zowel op het park als in de omgeving.

Lees meer
Oostappen Brugse Heide

Het verwarmde buitenzwembad is dolle pret en in de speeltuin kunnen kinderen uren spelen. Ga met z’n allen midgetgolfen, skelteren en bezoek de kinderboerderij.

Lees meer
De Kempervennen

Op de Kempervennen verblijft u in cottages of op een woonboot. Waterpret is er in het tropisch zwembad. Skiën kan in de overdekte skihal of volg een duikcursus.

Lees meer