Emmen

Een dagje Emmen? Dat is een goed idee. Wist je bijvoorbeeld dat Emmen in 2008 is uitgeroepen tot de beste vrijetijdsgemeente van Nederland? Emmen is prachtig gelegen aan de voet van de Hondsrug. Behalve uitstekende wandel- en fietsmogelijkheden, vind je hier ook leuke attracties voor de kinderen. Een echte topper is natuurlijk het Dierenpark Emmen. Een andere leuke bestemming voor een dagje uit is de Aquarena met golfslagbad.

Ook erg leuk is het Veenpark, een openluchtmuseum waar onder andere het oude veendorp ’t Aole Compas is gereconstrueerd. Zin om te winkelen, ga dan naar de overdekte winkelcentra de Vlinder en de Weiert. Emmen is met de auto onder andere bereikbaar via de A37. Emmen is ook goed te bereiken met de trein of de bus.

Hoofdstraat 18
7811 EP Emmen

Bungalowparken nabij Emmen

Parc Sandur

Vissen en waterfietsen in en op de grote rietplas. Dolle waterpret is er in het binnenzwembad met peuterbad. Nabij Emmen en Wildlands Emmen.

Lees meer
Recreatiepark Ermerstrand

Beleef een fijne gezinsvakantie op Ermerstrand, met een grote recreatievijver met zandstrand, veel outdoor sport mogelijkheden en een binnenspeeltuin.

Lees meer
Villapark de Hondsrug

Op zoek naar rust, maar moeten er ook voldoende mogelijkheden zijn, om er op uit te gaan. Dan is Villapark de Hondsrug wat u zoekt!

Lees meer
Vakantiebungalow
Aelderholt

De ultieme gezinsvakantie beleeft u op Aelderholt. Terwijl uw kinderen zwemmen en spelen in de indoorspeeltuin, bezoekt u de sauna en het beautysalon. Perfect!

Lees meer
Molecaten Kuierpad

Het jaarrond zwemmen in het binnen- en buitenzwembad, surfen en kanoën op de recreatievijver en klimmen in het uitdagende klimpark het kan allemaal op het Kuierpad.

Lees meer
De Bronzen Emmer

Midden in de Drentse natuur, ligt de Bronzen Emmer. Dit rustig en goed beoordeeld park met een manege, is een eldorado voor ruiters en natuurliefhebbers.

Lees meer
Het Land van Bartje

Geniet op het familie vakantiepark: Het Land van Bartje. Met een gemoedelijke sfeer en faciliteiten als een zwembad, ponyranch en een binnen- en buitenspeeltuin.

Lees meer
Kortingscode Center Parcs, Waterpret op Center Parcs
De Huttenheugte

De Huttenheugte is een top vakantiepark. Met een tropisch zwembad, veel indoor- en outdoor faciliteiten en ook Plopsa Indoor en Wildlands Emmen liggen vlakbij.

Lees meer