Fun Forest

Fun Forest is een bos vol avonturen! In de bommen zijn er diverse parcoursen uitgezet met touwladders, bruggen en tokkelbanen op 1 tot 15 meter hoogte. Door de opbouw van de klimparcoursen in moeilijkheidsgraad, is het klimpark een uitdaging voor jong en oud. Voor de allerkleinste (5 jaar) is er een kinderparcours.

Verlengde Trappistenweg 35
5932 NB Tegelen

Bungalowparken nabij Fun Forest

Droompark Maasduinen

Zwemmen in het binnenzwembad en in de recreatievijver met zandstrand en ontspan in de sauna. DroomPark Maasduinen is ideaal voor een familievakantie.

Lees meer
Vakantiepark de Berckt

Kinderen beleven spetterplezier in het tropische zwembad en kunnen spelen in het grote speelkasteel, terwijl u ontspant in de sauna of het Turks stoombad.

Lees meer
De Lommerbergen

De Lommerbergen is een echt familiepark. Kinderen vermaken zich in het tropisch zwembad, terwijl u relax in de sauna. Gaaf is ook het avontureneiland met kasteel.

Lees meer
De Heldense Bossen

De Heldense Bossen is in de schoolvakanties de ideale kindercamping. Maar door de ligging aan het bos, ook zeer geschikt voor de actieve vakantieganger.

Lees meer
Domein de Schatberg

De Schatberg is prima voor actieve gezinnen! Duik in het binnen- en buitenzwembad, naar het klimpark en de waterskibaan en smul daarna van een pannenkoek.

Lees meer