GaiaPark

GaiaPark Kerkrade Zoo is een dierentuin in Kerkrade die in 2005 geopend is. In het GaiaPark is de natuurlijke omgeving van de dieren zo veel mogelijk nagebootst. Dit geeft de dieren veel ruimte en vrijheid. Leefgebieden die zijn nagebootst zijn: tropisch regenwoud, de toendra, Europa en is er een gedeelte waar je alles over dinosaurussen te weten kunt komen.

Een echte aanrader zijn de vier verschillende routes, die u langs de bijna honderd verschillende diersoorten van heden en verleden voert! Daarnaast beschikt het GaiaPark in Kerkrade ook over DinoDome, Europa’s grootste indoor Dino Speelpark, Buiten is er de JungleTour, hier kunnen de kinderen over touwbruggen en in hoge uitkijktorens klimmen. Ook zijn er op diverse terrasjes en restaurants.

Dentgenbachweg 105
Kerkrade

Bungalowparken nabij GaiaPark

Bungalowpark Simpelveld

Op zoek naar een vakantieadres, vlakbij huis maar toch in een niet-alledaagse omgeving? Verblijft dan op park Simpelveld, gelegen in het Limburgse Heuvellandschap.

Lees meer
Resort Brunssummerheide

Vanuit Resort Brunssummerheide ontdekt u niet alleen Maastricht, maar ook het Zuid-Limburgse Heuvelland ligt aan uw voeten.

Lees meer
Hoog Vaals

Op zoek naar een vakantieadres, dicht bij huis maar toch in een prachtige en niet-alledaagse omgeving? Dan kunnen we Hoog Vaals, in de heuvels van Zuid-Limburg aanraden.

Lees meer
Reevallis

Landal Reevallis ligt in Zuid-Limburg, een streek in Nederland waar u zich eventjes in het buitenland waant. Ideaal voor wandel- en fietsliefhebbers!

Lees meer
Buitenplaats Mechelerhof

Op De Mechelerhof verblijft u in unieke vakwerkwoningen. Gelegen vlakbij Maastricht en in het Geuldal, één van de mooiste wandelgebieden van Nederland.

Lees meer
Résidence Valkenburg

U verblijft in een van de mooiste streken van Nederland ‘Zuid-Limburg’. Geniet in het najaar en winter van rust en in de zomer bruist het park!

Lees meer
Camping Gulperberg

Het Zuid-Limburgse heuvellandschap is een walhalla voor wandel- en fietsliefhebbers. Na een dagje wandelen of fietsen duikt u zo het verwarmd buitenzwembad in.

Lees meer
Bungalowpark Schin op Geul

Ontdek Zuid-Limburg vanuit bungalowpark Schin op Geul. Het glooiende landschap bezorgt u meteen het ultieme vakantiegevoel. Het park is van alle gemakken voorzien.

Lees meer