Geitenboerke en Gasterij Dorpsgenot

Op zoek naar een niet-alledaagse bestemming voor een dagje uit in Brabant, dan moet u bij ’t Geitenboerke in Oerle zijn. Op deze geitenboerderij, die in 1999 is opgericht, worden wel zeshonderd melkgeiten gehouden. Het is mogelijk om op afspraak een bezoek te brengen aan deze geitenboerderij.

Rondleiding over de geitenboerderij
Tijdens een rondleiding over de geitenboerderij maakt u kennis met de dagelijkse activiteiten op de boerderij. Ook leert u meer over de melkgeiten, de voeders, het melken van de geiten en over de omgeving van de boerderij. Uiteraard bestaat er ook de mogelijkheid om van de geitenkaas te proeven die gemaakt is van de melk van de geiten van deze boerderij. Verder is er een kaaswinkel waar diverse kazen en andere producten als geitenijs worden verkocht. Op de boerderij is een aparte excursieruimte aanwezig met zicht op de lammetjes en voor de kinderen is er een speelhoekje.

Fam. Schippers
Toterfout 13
5507RD Oerle
www.geitenboerke.nl

Gasterij Dorpsgenot
Na een rondleiding over de geitenboerderij kunt u bij Gasterij Dorpsgenot genieten van een kop koffie met gebak of iets anders lekkers van de kleine kaart. Gasterij Dorpsgenot ligt naast de geitenboerderij en doet tevens dienst als het bezoekerscentrum van Oerle. U kunt bij het IVN in het bezoekerscentrum informatie aanvragen over de omgeving en de diverse activiteiten die er in de buurt te ondernemen zijn. Meer informatie vindt u op: www.gasterijdorpsgenot.nl

Bezoekerscentrum Toterfout
Toterfout 13a
5507RD Oerle
www.gasterijdorpsgenot.nl

Bungalowparken nabij Geitenboerke en Gasterij Dorpsgenot

wildwaterbaan
Het Vennenbos

Op dit populair Landal park is voor elk wat wils. Plons in het tropische zwembad, naar het doolhof en meedoen met het animatieteam. Gezelligheid in de Park Plaza.

Lees meer
Duc de Brabant

Bezoek met uw kinderen de Efteling of de Beekse Bergen. Met op Landal Duc de Brabant; buitenzwembad en luxe bungalows met jacuzzi. Zeer landelijk gelegen!

Lees meer
De Kempervennen

Op de Kempervennen verblijft u in cottages of op een woonboot. Waterpret is er in het tropisch zwembad. Skiën kan in de overdekte skihal of volg een duikcursus.

Lees meer
Oostappen Brugse Heide

Het verwarmde buitenzwembad is dolle pret en in de speeltuin kunnen kinderen uren spelen. Ga met z’n allen midgetgolfen, skelteren en bezoek de kinderboerderij.

Lees meer