Giethoorn

Een echte aanrader is bovendien een bezoek aan Giethoorn. Dit alom bekende stadje wordt ook wel het Venetië van het Noorden genoemd. Giethoorn heeft veel te bieden, variërend van een museumboerderij tot een mineralen- en fossielenmuseum. Heeft u al eens geprobeerd om te punteren? Punteren in Giethoorn is echt een leuke activiteit om te doen als u in bent voor een dagje actief op het water. Met de punters van Smit Recreatie kunt u al punterend met de vaarboom de grachten door varen. U zult vele andere punters, kano’s en fluisterbootjes tegenkomen in dit schilderachtige dorpje.

Bungalowparken nabij Giethoorn

Vakantiepark Giethoorn

Park Giethoorn is pal aan het water gelegen en het perfecte vakantieadres voor waterliefhebbers. Eten kan in het restaurant of huur een fiets en verken de omgeving.

Lees meer
Waterpark Belterwiede

Waterpark Belterwiede is de ideale start voor een waterrijke en rustige vakantie. De luxe vakantievilla’s liggen pal aan het water en beschikken over een terras en aanlegsteiger.

Lees meer
Résidence De Eese

Trek er op uit want de natuur is hier prachtig, bezoek Nationaal Park Weerribben-Wieden en ook het schilderachtige Giethoorn is bijzonder.

Lees meer
Résidence Weerribben

Perfecte keuze voor familie- of vriendenweekenden. Geniet van het waterlandschap van Nationaal Park de Weerribben. Nagenieten kan in de luxe groepsaccommodaties.

Lees meer
Villapark de Weerribben

Vooral het genieten van rust, ruimte en de natuur staan hier centraal. U verblijft in luxe en vrijstaande rietgedekte villa’s. Ontspannen kan in het binnenzwembad en restaurant.

Lees meer