Goeree-Overflakkee

Goeree-Overflakkee is ideaal gelegen. Dit voormalige eiland wordt namelijk omringd door fantastische watersportgebieden als het Haringvliet, het Volkerak-randmeer, Grevelingenmeer en de Noordzee. Als dit geen watersportparadijs is!

Goeree Overflakke
Wanneer u zich ook nog eens met het hele gezin laat verwennen in één van de voortreffelijke vakantieparken op Goeree-Overflakkee, dan kan uw vakantie niet meer stuk! Hier pikt u werkelijk van alles het beste mee. Een dagje naar het strand aan de Noordzee, een middagje duiken in het Grevelingenmeer, zeilen op het Haringvliet. U kunt alle kanten op.

Houdt u meer van wandelen of fietsen? De polderwegen en dijken nodigen u van harte uit. Neem de picknickmand mee, want u komt langs idyllische plekjes waar u heerlijk kunt relaxen met het hele gezin. In het voorjaar staan de tulpenvelden hier schitterend in bloei. Vervolgens sluit u de dag af op uw vakantiepark met een lekker diner in het restaurant of misschien wel met een gezellige barbecue in de tuin van uw vakantiebungalow. Eén van de mooiste plaatsjes op Goeree-Overflakkee is Middelharnis. In het charmante oude centrum kunt u heerlijk shoppen en aan de haven kunt u uitrusten onder het genot van een hapje of een drankje in één van de gezellige café´s of restaurants.

Goeree Overflakke: Deltawerken
Goeree-Overflakkee is ook de ideale uitvalsbasis als u eens de machtige Deltawerken wilt bewonderen. Goeree-Overflakkee is namelijk verbonden met andere eilanden via verschillende verdedigingswerken van het Deltaplan, zoals de Haringvlietdam, de Brouwersdam, de Volkerakdam, de Grevelingendam en de Philipsdam. Breng bijvoorbeeld eens een bezoekje aan één van de bezoekerscentra van de Deltawerken, zoals de Haringvliet Expo. Hier leert u alles over de bouw van de Deltawerken aan de hand van films, foto´s en documenten.

Bungalowparken nabij Goeree-Overflakkee

Cape Helius

Met het Haringvliet aan uw voeten en de boulevard op loopafstand, kunt u op Cape Helius heerlijk vakantie vieren. Kom tot rust in de luxe en kleurrijke villa’s.

Lees meer
Resort Città Romana

Op Resort Città Romana wordt u verwend met fijne wellness voorzieningen. Geniet van een gezellig diner op het terras en kom tot rust in de rietgedekte villa’s.

Lees meer
Resort Poort van Zeeland

Quality time op natuureiland Voorne-Putten. Verblijf in een moderne chalet op Resort Poort van Zeeland. Luieren en uitwaaien op de stranden van Hellevoetsluis

Lees meer
Zuytland Buiten

Als u een rustig en groen vakantiepark zoekt vlakbij Rotterdam; dan is Zuytland Buiten wat u zoekt. Hier kunt u omgeven door veel groen en water, heerlijk tot rust komen.

Lees meer
Vakantiepark Aquadelta

Duik in het binnenzwembad, knuffel met Koos Konijn en daag uw kinderen uit tijdens een partijtje minigolf, tijdens een verblijf op vakantiepark Aquadelta kan het allemaal.

Lees meer
Speeltuin-op Rondeweibos
Rondeweibos

Rondeweibos ligt aan het strand van Rockanje. Hier kunt u luieren, zwemmen en genieten van de zon. Met o.a. buitenzwembad, tennisbaan, speeltuin en kabelbaan.

Lees meer