Harz

Trek eropuit en ontdek de Harz, want deze schitterende regio heeft elk seizoen veel te bieden. Wat dacht u bijvoorbeeld van een ritje met de historische smalspoorlijn Brockenbahn, een bezoek aan de ‘Keizerstad’ Goslar of het UNESCO-stadje Quedlinburg? Maar ook de mooie stadjes uit het voormalig Oost-Duitsland met gezellige marktpleinen, vakwerkhuizen en oude kerken zijn een bezoek waard. Het bosrijke en bergachtige landschap leent zich uitstekend voor het maken van wandelingen en fietstochten.

In de winter staat de Harz bij vele wintersporters bekend om de met sneeuwbedekte bergen, adembenemende vergezichten, bevroren stuwmeren en uitgestrekte bossen bedekt met sneeuw. Absoluut sneeuwzeker is de Harz niet in de winter, maar bij voldoende sneeuwval hebt u toch zo’n 700 km langlaufloipen en diverse skihellingen tot uw beschikking.

Bungalowparken nabij Harz

Vakantiepark Tannenpark

Als u op zoek bent naar een adresje, midden in de natuur dan is Tannenpark ideaal! U verblijft namelijk in de Harz, een schitterende bosrijke streek.

Lees meer
Vakantiepark Hasseröder

Hasseröder is een kindvriendelijk vakantiepark in de Harz. Plons in het supergave binnenzwembad en ontspan in de sauna. Heerlijk! Kinderen spelen in de indoorspeeltuin.

Lees meer