Hattemse musea

Als u een liefhebber bent van kunst, cultuur en historie dan moet u absoluut een bezoekje brengen aan de historische stad Hattem, op de grens van Gelderland en Overijssel. Dit historische stadje beschikt over maar liefst drie musea! 

Anton Pieck Museum: Anton Pieck, bekend om de schitterende illustraties en geestelijk vader van het sprookjespark “De Efteling”. Veel van zijn tekeningen en illustraties zijn door het museum verzameld en worden hier tentoongesteld. Met als resultaat een schitterende en zo compleet mogelijk overzicht van de werken van Anton Pieck.

Het Voerman Museum: Museum voor archeologie, historie en beeldende kunst.

Nederlands Bakkerijmuseum: Hier komt u alles te weten over de historie van brood. U kan er zelf brood proeven!

Voordelige Combikaart
Heeft u interesse om alle drie de musea te bezoeken? Dan raden wij u aan om gebruik te maken van de voordelige Combikaart. Met deze kaart krijgt u tegen gereduceerd tarief toegang tot de drie Hattemse musea. Naast deze drie musea heeft Hattem ook een prachtige binnenstad, groot aanbod aan horeca- en winkelgelegenheden en is het parkeren gratis.

Voor meer informatie en het bestellen van de Combikaart kunt u de website bezoeken van: Hattemsemusea.nl

Bungalowparken nabij Hattemse musea

Landgoed Molecaten

Landgoed Molecaten is een paradijsje voor wie houdt van rust en privacy. U verblijft tussen prachtige bossen. Puur genieten van de natuur staat hier voorop.

Lees meer
De Leemkule

De Leemkule ademt een rustieke sfeer uit dankzij de rietgedekte bungalows, die verspreid liggen door het bos. Met o.a. binnen- en buitenzwembad en een speeltuin.

Lees meer
De Koerberg

Op zoek naar een gemoedelijk vakantiepark op de Veluwe, dan kunnen we de Koerberg aanraden. Met een verwarmd buitenzwembad en aan speelruimte geen gebrek.

Lees meer
De Agnietenberg

Omgeven door veel groen en direct aan de Agnietenplas, is de Agnietenberg, perfect voor een ontspannen (familie) vakantie!

Lees meer
Zwembad op Landal landgoed 't loo
Landgoed ’t Loo

Met de Veluwe vlakbij en de vele voorzieningen: een recreatievijver, binnenzwembad en tal van sport- en spelvoorzieningen – maken het park zeer geliefd.

Lees meer
Landgoed Old Heino

Landgoed Old Heino ligt verscholen midden in het groen en is een prima keuze als u eventjes de dagelijkse drukte achter u wil laten.

Lees meer
RCN de Jagerstee

De Jagerstee ligt midden op de Veluwe. Steden als Apeldoorn of Zwolle liggen vlakbij, net als Julianatoren en Attractiepark Slagharen. Ideaal om de Veluwe te ontdekken.

Lees meer
Buitenplaats Gerner

Dolle waterpret is er in het binnenzwembad en ontspannen kan in de wellnesshoeve. Trek er op uit, om het mooie Vechtdal te verkennen.

Lees meer