Hellevoetsluis

Hellevoetsluis is een fraai oud vestingstadje aan het Haringvliet. In het verleden was Hellevoetsluis een belangrijke marinehaven. De haven en de vestingwerken zijn voor een deel in tact gebleven. Met name het droogdok van Jan Blanken herinnert aan de tijd dat Hellevoetsluis een belangrijke marinehaven was.

Hellevoetsluis biedt een keur aan mogelijkheden om te winkelen. Het overdekte winkelcentrum “De Struytse Hoeck” ligt in het hart van Hellevoetsluis. In dit winkelcentrum zijn maar liefst 130 winkels gevestigd. Grote winkelketens afgewisseld met zelfstandige speciaalzaken vormen samen een divers en compleet winkelaanbod.

Hellevoetsluis is één van de grootste watersportcentra van Nederland. Het telt zo’n 2000 ligplaatsen, verdeeld over 6 schitterende havens. De ligplaatsen zijn voorzien van douche-, toilet- en elektrafaciliteiten. Een bezoekje aan één van deze havens is zeker de moeite waard.

Hellevoetsluis was de thuishaven van de oorlogsvloten van bekende namen als Piet Hein, Tromp en De Ruyter. Binnen de vestingwallen is een aantal interessante musea gehuisvest in monumentale panden. Ze liggen allemaal op loopafstand van elkaar. Tijdens een wandeling over de wallen en door de straten proeft u het verleden.

Bungalowparken nabij Hellevoetsluis

Cape Helius

Met het Haringvliet aan uw voeten en de boulevard op loopafstand, kunt u op Cape Helius heerlijk vakantie vieren. Kom tot rust in de luxe en kleurrijke villa’s.

Lees meer
Resort Città Romana

Op Resort Città Romana wordt u verwend met fijne wellness voorzieningen. Geniet van een gezellig diner op het terras en kom tot rust in de rietgedekte villa’s.

Lees meer
Resort Poort van Zeeland

Quality time op natuureiland Voorne-Putten. Verblijf in een moderne chalet op Resort Poort van Zeeland. Luieren en uitwaaien op de stranden van Hellevoetsluis

Lees meer
Speeltuin-op Rondeweibos
Rondeweibos

Rondeweibos ligt aan het strand van Rockanje. Hier kunt u luieren, zwemmen en genieten van de zon. Met o.a. buitenzwembad, tennisbaan, speeltuin en kabelbaan.

Lees meer
Molecaten Waterbos

Geniet op het strand, van lange wandelingen, terwijl kinderen spelen in de branding. Na een dagje strand is het heerlijk thuis komen op Park Waterbos.

Lees meer
Zuytland Buiten

Als u een rustig en groen vakantiepark zoekt vlakbij Rotterdam; dan is Zuytland Buiten wat u zoekt. Hier kunt u omgeven door veel groen en water, heerlijk tot rust komen.

Lees meer
Kruininger Gors

Kruininger Gors ligt pal aan het Brielse Meer. Een super uitvalsbasis voor watersport fanaten, visliefhebbers en booteigenaren. Varen, zwemmen en uitstapjes maken.

Lees meer
Strandpark Duynhille

Op enkele minuten wandelen van het Noordzeestrand ligt het nieuwe Strandpark Duynhille. Bezoek Ouddorp, huur een fiets en laat de kinderen spelen bij de Koos Kids Club.

Lees meer
Toppershoedje

RCN Toppershoedje is een kleinschalig vakantiepark dat gelegen is aan het brede en schone zandstrand van Ouddorp. Uitwaaien en zwemmen in de Noordzee. Ideaal!

Lees meer