Heuvellandschap Zuid-Limburg – Mergelland

Het echte vakantiegevoel in Nederland ervaart u optimaal in het Zuid-Limburg Heuvellandschap. Nergens in Nederland vind u zo´n schitterend landschap als in Zuid-Limburg. Zuid-Limburg is de ideale omgeving voor een vakantie. Het is dan ook niet verwonderlijk dat er in het Zuid-Limburg Heuvellandschap een groot aantal vakantieparken liggen.Welk seizoen u ook uit kiest, een korte of lange vakantie. In het Zuid-Limburg Heuvellandschap is het elk seizoen genieten.

Op de eerste plaats biedt het heuvellandschap natuurliefhebbers topmogelijkheden om te wandelend en te fietsen. Er zijn schitterende routes uitgezet die door de nostalgische dorpjes en het zo karakteristieke Limburgse landschap voeren. Ook langs de Geul maakt u de mooiste tochten. Op de heuvels kunt u genieten van fantastische vergezichten, karakteristieke Limburgse boerenhoeves en weilanden met schapen en koeien.

In de idyllische dorpjes als Gulpen-Wittem, Vaals, Noorbeek of Valkenburg proeft u de gezellige Zuid-Limburgse sfeer. Maar ook Maasticht is een heerlijke stad om te bezoeken. Hier ervaart u de echte Bourgondische gastvrijheid van Limburg. Wandel door deze sfeervolle dorpjes en geniet na op één van de gezellige terrasjes met kop koffie en echte Limburgse vlaai of misschien wel een Limburgs gebrouwen pilsje.

Ontdek Zuid-Limburg Heuvellandschap eens op een heel andere manier door een rit te maken over de Miljoenenlijn met de stoomtrein van de Limburgse Stoomtrein Maatschappij. Zowel voor u als voor uw kinderen een onvergetelijke belevenis. Bijzonder is ook een rondleiding door de mergelgroten van Valkenburg.

Dit zijn zomaar twee van de talloze attracties die het ‘Zuid-Limburg Heuvellandschap’ u te bieden heeft. Wacht niet te lang en ontdek zelf wat er allemaal nog te beleven is in Zuid-Limburg. Een prima manier om het Zuid-Limburgse landschap te ontdekken is vanuit één van de prachtige vakantieparken in Zuid-Limburg. U zult hier ongetwijfeld samen met uw kinderen een topvakantie beleven!

Bungalowparken nabij Heuvellandschap Zuid-Limburg – Mergelland

Buiten op Kasteeldomein de Cauberg
Kasteeldomein De Cauberg

Op de top van de Cauberg, ligt Kasteeldomein de Cauberg. Ga een dagje naar Maastricht of bezoek Thermae 2OOO, dat naast Kasteeldomein de Cauberg is gelegen.

Lees meer
Bungalowpark Schin op Geul

Ontdek Zuid-Limburg vanuit bungalowpark Schin op Geul. Het glooiende landschap bezorgt u meteen het ultieme vakantiegevoel. Het park is van alle gemakken voorzien.

Lees meer
Résidence Valkenburg

U verblijft in een van de mooiste streken van Nederland ‘Zuid-Limburg’. Geniet in het najaar en winter van rust en in de zomer bruist het park!

Lees meer
Bungalowpark Euverem

Euverem is een gemoedelijk bungalowpark, waar genieten van het Zuid-Limburgse heuvellandschap voorop staat. De wandel- en fietsroutes beginnen direct vanaf Euverem.

Lees meer
Camping Gulperberg

Het Zuid-Limburgse heuvellandschap is een walhalla voor wandel- en fietsliefhebbers. Na een dagje wandelen of fietsen duikt u zo het verwarmd buitenzwembad in.

Lees meer
Vakantiewoningen Natuurschoon

Vakantiewoning Natuurschoon is het perfecte vakantieadres als u voor eventjes het hectische en drukke leven van allendag wil ontvluchten.

Lees meer
Sunclass Sonnevijver Vijverdorp

Op Sonnevijver Vijverdorp kunt u heerlijk uitrusten en tot uzelf komen, midden in de natuur van Nationaal Park de Hoge Kempen. Maastricht, Hasselt én Aken liggen vlakbij.

Lees meer
Landal de Waufsberg

Landal de Waufsberg is gelegen middenin het kloppende hart van het Limburgse Heuvelland. Voor natuur, wandel- en fietsliefhebbers een walhalla.

Lees meer
Resort Brunssummerheide

Vanuit Resort Brunssummerheide ontdekt u niet alleen Maastricht, maar ook het Zuid-Limburgse Heuvelland ligt aan uw voeten.

Lees meer
Buitenplaats Mechelerhof

Op De Mechelerhof verblijft u in unieke vakwerkwoningen. Gelegen vlakbij Maastricht en in het Geuldal, één van de mooiste wandelgebieden van Nederland.

Lees meer