Historisch Museum

Wil je meer te weten komen over de mooie stad Arnhem en zijn rijke geschiedenis? Stap dan eens binnen bij het Historisch Museum Arnhem. De exposities staan allemaal in het teken van de geschiedenis van de stad. Er zijn zowel permanente exposities als wisselende exposities. De permanente exposities bestaan onder andere uit schilderijen, Gelders zilver, aardewerk uit Arnhem, de collectie Colenbrander en het bijzondere poppenhuis van Lizzy Ansingh.

Er is ook een klein museumwinkeltje waar je een leuk aandenken kunt kopen. Het museum is open van dinsdag t/m vrijdag van 10:00 tot 17:00 en in de weekenden van 11:00 tot 17:00.

Bovenbeekstraat 21
6811 CV Arnhem

Bungalowparken nabij Historisch Museum

Vakantiepark Arnhem

Plonzen in het zwembad en ontspannen in de sauna en whirlpool. Spelen in de zeeroverspeeltuin, meedoen met het recreatieteam of verken de omgeving.

Lees meer
Park Hooge Veluwe
Droompark Hooge Veluwe

Samen de natuur in? Kom dan naar DroomPark Hooge Veluwe, waar u verblijft midden op de Veluwe. Zwemmen, sporten- en spelen … of gewoon niets doen.

Lees meer
De Wije Werelt

Dolle pret in de indoorspeeltuin, spetteren in het buitenzwembad en smullen in het familie restaurant. Bovendien liggen de Veluwse bossen aan uw voeten.

Lees meer
Zandstrand op Vakantiepark De Zanding
Droompark de Zanding

Er even tussenuit met kinderen doet u op de Zanding, gelegen aan een recreatiemeer op de Veluwe. Gaaf is het ‘Avonturen Survival Eiland’ en het nieuwe binnenzwembad.

Lees meer