Jungle Town Speeltuin

Er is geen betere plek voor de kids om zich uit te leven, dan de Jungle Town Speeltuin in Wijchen. Zowel voor de allerkleinste kinderen als voor de oudere kinderen tot en met 12 jaar is er genoeg te doen. Lekker springen op het springkussen, van de glijbaan roetsjen of in de touwen hangen, het kan allemaal. De attracties van deze speeljungle zullen de verwachtingen van ieder kind te boven gaan. Er zijn voor de oudste kinderen ook nog 50 videogames om zich mee te vermaken.

Jungle Town is open op woensdag, vrijdag, zaterdag en zondag van 10:00 tot 18:30 en in de schoolvakanties iedere dag van 10:00 tot 18:00.

Nieuweweg 201
6603 BM Wijchen

Bungalowparken nabij Jungle Town Speeltuin

Vakantiepark Herperduin

Vakantiepark Herperduin, is omgeven door veel groen en verblijft u, vlakbij de Maas, in witte rietgedekte bungalows, die volledig zijn ingericht en volop rust bieden.

Lees meer
Park Schuttersoord

Schuttersoord is een kleinschalig park met een prachtige ligging aan de bossen van Groesbeek en Mook. Hierdoor is het park uitermate geschikt voor rust- en natuurliefhebbers.

Lees meer
Vakantiepark de Oude Molen

Fietsen en wandelen, verken Nijmegen, ravotten in het buitenzwembad en ’s avonds knus met z’n allen in een chalet. Op de Oude Molen is het mogelijk!

Lees meer
Bungalowpark De Zeven Heuvelen

Tussen de glooiende heuvels, tegen de Duitse grens én bij Nijmegen ligt ‘De Zeven Heuvelen’. Na een dag shoppen of wandelen kunt u ontspannen in het wellness centrum.

Lees meer
Bungalowpark Molendal

Molendal is een gastvrij park dat een goede keuze is voor rust- en natuurzoekers. U kunt hier eindeloos fietsen en ook een uitstapje naar Duitsland is zo gemaakt.

Lees meer
De Riethorst

Rust- en natuurliefhebbers moeten op vakantie naar ‘de Riethorst’. De Riethorst ligt in een schitterende streek die u prima per fiets kunt verkennen. Ook Nijmegen is vlakbij!

Lees meer