Kempense Meren

De Kempense Meren is een prachtige streek, bestaande uit vier Kempense dorpen, welke samen ook wel het klavertje vier genoemd worden. Mol, Balen, Dessel en Retie hebben elk hun eigen charmes. Mol is de grootste gemeente van de vier. In Balen vindt u de Olmense Zoo, één van de grootste publiekstrekkers in de Kempen. Ook het Recreatie- en Natuurpark Keiheuvel lokt vele toeristen. Dessel is een prachtig fietsgebied en in Retie kunt u met een kano de kleine Nete bevaren.

Het land van de Kempen heeft u echt alles te bieden voor een onvergetelijke vakantie! De vele kanalen en de weidse plassen maken van de Kempense Meren niet alleen een ideaal wandel- en fietsgebied, ook de waterliefhebber kan hier prima aan zijn trekken komen. De kanalen van de Kempense Meren zijn erg in trek bij de hengelaars. Nergens is de verscheidenheid aan vissoorten zo groot. Wat dacht u van karpers en heerlijke grote snoekbaarzen.

Op de rondvaartboot De Zander kunt u oeverloos genieten van vergezichten over ongerepte landschappen, onder het genot van een schuimende kelk patersbier. Dit is de beste manier om het vakantiegevoel op te wekken! Maar de waterpartijen zijn niet de enige troef van de Kempense Meren.

Bungalowparken nabij Kempense Meren

De Achterste Hoef

De Achterste Hoef is een uitstekend park, met een keur aan voorzieningen! Met een binnen- en buitenzwembad, een indoorspeeltuin en een golfbaan. Ideaal voor gezinnen!

Lees meer
wildwaterbaan
Het Vennenbos

Op dit populair Landal park is voor elk wat wils. Plons in het tropische zwembad, naar het doolhof en meedoen met het animatieteam. Gezelligheid in de Park Plaza.

Lees meer
Bungalows op Sunparks Kempense Meren
Kempense Meren

Op de Kempense Meren vindt u een tropisch zwemparadijs, veel sport- en spelfaciliteiten, horeca en wellness. In de regio zijn veel mogelijkheden voor uitstapjes.

Lees meer
Resort de Kempen

Zwemmen in het zwemparadijs, dobberen op de recreatievijver met zandstrand en ravotten in de indoor speeltuin. Terwijl u ontspant in de sauna. Ideaal!

Lees meer
De Vossemeren

Geniet bij de Vossemeren van tropische temperaturen en in het wellness center van de ultieme ontspanning. Discovery Bay is één en al avontuur voor de kleintjes.

Lees meer
Oostappen Blauwe Meer

Dolle pret in en rondom de recreatievijver met zandstrand, spelen in de indoorspeeltuin, eten in het restaurant en genieten van live shows.

Lees meer
Oostappen Parelstrand

Op dit Oostappen park midden in het groen is van alles te beleven. Plons in het buitenzwembad, lekker luieren aan de waterplas of doe mee met het animatieteam.

Lees meer